Pogledajte kako je bilo na predstavljanju nove H&M Studio kolekcije u Atini

Povodom lansiranja nove Studio kolekcije za proleće/leto 2023, H&M je organizovao multi-dimenzionalno iskustvo u Atini koje je, po prvi put, okupilo modne influensere iz regiona. Tako su se Tonia Sotiropoulou i Eugenia Samara iz Grčke, Mirela Ilieva iz Bugarske, Dora Predojević iz Hrvatske i Una Krlić iz Srbije susrele da ispričaju priču o životu ikone stila.

Una Krlić
Dora Predojević

U toku dva uzbudljiva dana u Atini, devojke su posetile H&M showroom, nakon čega je usledilo konceptualno fotografisanje u legendarnom pozorištu Pallas. Baš kao dive zlatnog doba Holivuda i moderne mega-zvezde, pozirale su ispred objektiva poznatog grčkog fotografa Nikolasa Mastorasa, obučene u ključne komade iz kolekcije, pokazujući da je svaki momenat u danu pravi momenat i da je život scena. Nakon fotografisanja usledila je VIP večera u jednom od simbola Atine, poznatom baru Athenee.

Eugenia Samara
Tonia Sotiropoulou

Kolekcija podržava go big or go home pristup stilu, izjednačavajući nešto što je lako nosivo sa radikalnim glamurom – ekstrovertne komade za uveče, must have komade za izlazak iz kuće i loungewear za posle posla.
H&M Studio S/S23 kolekcija u prodaji je od 2. marta na internet stranici hm.com, a pregled svih komada možete pogledati ovde.

Mirela Ilieva

Tekst: Promo
Foto: Nikolas Mastoras
Asistentkinja fotografa: Anastasia Liakou
Šminka: Konstantina Michopanou
Kosa: Xenia Apizioti

Podeli

Scroll to Top