Pogledajte kako je bilo na proslavi 25. rođendana brenda Kiko Milano

Povodom 25. godina od osnivanja make-up brenda Kiko Milano, u beogradskom hotelu Pavilion organizovana je rođendanska proslava kojoj su prisustvovali brojni šminkeri i influenseri. Tom prilikom gostima je predstavljena limitirana kolekcija Happy B-Day, Bellezza!, koju čine najpopularniji make-up i skincare proizvodi i aksesoari u novim, ekskluzivnim pakovanjima.

Rođendanska kolekcija donosi globalne bestselere među kojima su Luxurious Lashes Maxi Volume Brush maskara i Passion Matte ruž – proizvodi koji su osvojili mnoge beauty nagrade, zatim popularni favoriti iz nedavnih kolekcija kao što je Dolce Diva Baked Bronzer, kao i make-up proizvodi koje su birali kupci glasanjem na Instagramu poput Candy Body Butter Body Cream.  

Osim što su imale priliku da prve otkriju bestseler proizvode u luksuznim pakovanjima i da uživaju u rođendanskom slavlju, zvanice su učestvovale i u zanimljivoj igri. Naime, organizatori su pripremili skiciran portret svake gošće, koje su potom razmenile tako da je svaka od njih imala zadatak da našminka skicu druge gošće, u čemu su se odlično zabavile.
Inače, pored zaštitnog lica brenda za naše tržište, influenserke Dunje Jovanić, u proslavi su uživali i šminkeri Dragan Vurdelja, Nena Ilić, Sanja Orlandić, Ana Minić, Sofija Grijak, Ivana Canić i Milica Lukaja, pevačica Marija Mikić, influnserka Ena Luna i manekenka Nina Radaković.

Dunja Jovanić
Ena Luna
Sanja Orlandić i Dragan Vurdelja
Marija Mikić
Nina Radaković

Tekst: INJournal magazin
Foto: Jelena Ivanović           

Podeli

Scroll to Top