Pogledajte kako je bilo na proslavi jubileja brenda Boss u Srbiji

Povodom 25 godina poslovanja brenda Boss u Srbiji, prošle nedelje je na krovu BW Galerije održana nezaboravna #BeYourOwnBoss žurka. Ovom slavlju prisustvovalo je više od osam stotina zvanica, među kojima su se našle muzičke zvezde Konstrakta i Zoe Kidah, neka od najpoznatijih imena domaće glumačke scene, poput Milana Marića, Petra Benčine, Milene Radulović, Slavena Došla, Mateje Milosavljević i Anje Alač, sportisti Mihailo Dudaš i Olga Danilović, arhitekta i umetnik Andrej Josifovski, kao i bivše učesnice Survivora Nađa Erić i Tena Tomljanović. Uz spektakularan zalazak sunca i pogled na Savu, zvanice su plesale uz ritmove internacionalne DJ zvezde Rhine Love i jedne od naših najpoznatijih DJ-ica Nadežde Dimitrijević.

Konstrakta
Anja Alač i Andrej Josifovski

Čitava zabava bila je u znaku tri boje – crne, zagasito bele i kamel, spojenih u sada već prepoznatljivoj šari novog Boss brend identiteta, koji je početkom 2022. godine doživeo promenu posle čak 50 godina postojanja. Pomenuti gosti takođe su nosili komade iz novih proleće/leto i pre-fall Boss kolekcija za 2022. godinu.

Milan Marić
Matea Milosavljević

Ova godina obeležila je početak nove ere za kompaniju Hugo Boss. Oba brenda unutar grupacije, Boss i Hugo, prošla su kroz potpunu transformaciju, izazvavši ogromnu pažnju javnosti širom sveta. Rebrending kampanja generisala je rekordnih 11,7 milijardi prikaza u okviru kampanja na društvenim mrežama za samo pet nedelja i uvećala prihode kompanije za 55 odsto, čineći prvi kvartal 2022. godine najjačim u istoriji Hugo Bossa.

Konstrakta, Barbara Tatalović i Slaven Došlo

Prvu franšiznu Boss radnju u Beogradu otvorila je kompanija Movem & Co.  2001. godine, dok je Boss prisutan kroz multibrend prodavnicu Movem Fashion još od 1997. godine. Novootvorena Boss radnja u Galeriji prva je na svetu sa potpuno novim i osveženim konceptom enterijera, koji spaja bogatu istoriju i tradiciju brenda dugu pola veka sa novim, modernim pravcem u kojem se brend kreće.

Tekst i foto: Promo

Podeli

Scroll to Top