Pogledajte prve novogodišnje postove najuticajnijih modnih blogera

Talentovane fashion blogerke i na samom početku 2015. godine učinile su nam, svojim kreatovnim outfitima, modu zanimljivom i inspirativnom. Jedinstvenim individualnim stilovima pružaju nam najsvežije ideje o tome kako da kombinujemo različite odevne predmete. Zahvaljujući njima moda je fenomenalna i živa, a na njihovim digitalnim platformama možemo se svakodnevno informisati o najnovijim trendovima. Većina modnih blogerki najčešće pokazuje kako nositi kežual odeću i pritom izgledati sjajno.
U nastavku vam predstavljamo osam najuticajnijih modnih blogera 2014. godine, koji su se istakli svojom jedinstvenom percepcijom mode i lepote i njihove prve ovogodišnje stajlinge.

1p bpp 4115

1. Leandra Medine je američka autorka bloga „The Man Repeller“ čija web stranica od samog osnivanja privlači veliku pažnju javnosti. Zahvaljujući tome nalazi se na Forbsovoj listi „Top 30 ispod 30“ kao jedna od najvažnijih trendsetera današnjice. Iako je svoj blog započela iz hobija, danas ima hiljade sledbenika na društvenim mrežama tako da je to postalo njeno glavno zanimanje.

2p bpp 4115

2. Digitalna stranica Chiare Ferragni pod nazivom „The Blonde Salad“ postala je mnogo više od bloga. Ona je pravi izvor inspiracije i stila za milione ljudi širom sveta. Poznata autorka danas sarađuje sa velikim modnim kućama, pojavljuje se u najčitanijim časopisima i ima svoju liniju cipela. Zato je postala jedna od najuticajnijih ličnosti u svetu mode.

3p bpp 4115

3. Aimee Song je talentovana dvadesetpetogodišnjakinja koja stoji iza bloga „Song of Style“ koji mesečno ima čak četiri miliona pregleda. Svoju digitalnu karijeru ona je započela 2008. godine, ali se tada njen blog bavio dizajnom enterijera da bi vremenom doživeo veliku transformaciju i postao modna internet stranica. Aimee je danas jedna od omiljenih blogera među devojkama u čitavom svetu.

4p bpp 4115

4. Susanna Lau, Kineskinja koja je odrasla i živi u Velikoj Britaniji, najpoznatija je po svom internet nazivu „Susie Bubble“. Blogovanjem je počela da se bavi pre devet godina kada je pisala o ličnim promatranjima određenih fenomena, ali se vremenom preusmerila na modu i prvestveno na otkrivanje mladih talenata. Susanna je bila i urednik časopisa „Dazed Digital“, ali je dala otkaz i potpuno se posvetila svojoj internet platformi.

5p bpp 4115

5. Blair Eadie, autorka bloga „Atlantic-Pacific“ u svet mode ušla je kao bajer brendova „Gap“ i „Old Navy“, a vremenom se potpuno posvetila uređivanju svog digitalnog dnevnika. Ova elegantna plavuša prošle godine se iz rodne Australije preselila u Njujork, a slavu je stekla zahljajući jedinstvenom ženstvenom stilu kakav retko praktikuju njene koleginice. Blog ove elegatne dame mesečno ima oko dva miliona pregleda.

6p bpp 4115

6. Jane Aldridge je još jedna mlada, ali veoma talentovana devojka, čija stranica „Sea of Shoes“ privlači veliku pažnju. Dvadesetjednogodišnja blogerka živi u Dalasu i ima više od milion pregleda mesečno. Ona ima odličan ukus i obožava modu, a njena autentičnost donosi joj fanove iz čitavog sveta.

7p bpp 4115

7. Živahna Nicole Warne zahvaljujući jedinstvenom stilu uspela je da svoj blog „Garry Pepper Girl“ učini jednim od najuticajnijim u prethodnoj godini. Ona je poznata i po originalnom make-up koji podrazumeva crveni ruž i ajlajner i tako njeni outfiti izgledaju još elegantnije i ženstvenije.

8p bpp 4115

8. Julie Sariñana, autorka bloga „Sincerely Jules“ je devojka koja svakodnevno izgleda savršeno u koketnim letnjim haljinama i kratkim teksas šortsevima uparenim sa njenim omiljenim čizmama. Dodajte lagane beachy talase i moćne aksesoare i dobijate ljubav miliona sledbenika na Instagramu.

Podeli

Scroll to Top