Make-up tutorijal Alexe Chung i Lise Eldridge, kreativne direktorke „Lancôme-a“

Uspešna britanska make-up blogerka Lisa Eldridge osim što je poznata po svojoj online stranici koju vodi već šest godina, omiljena je i kao šminkerka poznatih dama. Na listi njenoh klijenata su Kate Winslet, Keira Knightley, Alexa Chung… Zahvaljujući neospornoj stručnosti, njeni tutoriali na YouTube-u su među najgledanijima u toj kategoriji, pa ima više od milion subscribera. To joj je donelo neverovatnu popularnost, ali i ugovor sa čuvenom francuskom kozmetičkom kućom „Lancôme“. Lisa je od 1. januara novi kreativni direktor u odseku za šminku prestižnog brenda.
Na ovaj način, ona se zapravo vraća svojim počecima jer njen prvi posao bio upravo na „Lancôme“ štandu u tržnom centru Harrods u Londonu gde je damama delila savete o kozmetičkim preparatima.
Lisa je svoj uspeh izgradila istovremeno i kod sasvim običnih devojaka koje obožavaju da slede njene savete, ali i kod zahtevnih slavnih dama koje u nju imaju potpuno poverenje. Ukoliko se još niste upoznali sa radom nove kreativne direktorke u kompaniji „Lancôme“, donosimo vam zanimljiv video koji je snimila sa Alexom Chung. Za ovu priliku, ona je zavodljivu Britanku našminkala u stilu Brigitte Bardot iz šezdesetih godina prošlog veka. Pogledajte ovaj, ali i druge Lisine video snimke i inspirišite se za vaš novi look.

Podeli

Scroll to Top