Poklanjamo vam bestseler palete i make-up četke iz Sephore

Već nekoliko puta pisali smo vam o tome kako bi leti trebalo da birate minimalni make-up koji će izdržati visoke temperature i dati prirodan izgled vašem licu. Upravo palete koje omogućavaju kreiranje takvih lookova našle su se na listi najtraženijih proizvoda u Sephorinim radnjama jer ih devojke prosto obožavaju. Vivid Earth Face Palette obezbeđuje prirodne konture lica dok Vivid Earth Eye Palette sadrži niz delikatnih zemljanih tonova pogodnih za sve letnje dnevne prilike. Tu je i nekoliko nijansi sa šljokicama koje su odličan izbor za večernji make-up kada je odvažnost ne samo dozoljena, nego se i očekuje.
U saradnji sa Sephorom poklanjamo vam ove dve palete, ali i tri višenamenske make-up četke koje su neophodne u svakom ženskom neseru. U nastavku imate priliku da saznate nešto više o svakom od ovih proizvoda.

1s 26719

VIVID EARTH FACE PALETTE

Ova paleta sadrži sve što vam je potrebno za konturisanje i isticanje najviših tačaka na licu. Bronzer je odličan za sve koji vole blage konture koje izgledaju prirodno dok hajlajter, takođe, obezbeđuje prirodan sjaj. U paleti su i dva rumenila – svetlije za dnevne prilike i nešto intenzivnije za sve večernje izlaske.

2s 26719

VIVID EARTH EYE PALETTE

Sedam različitih senki za oči u ovoj paleti inspirisane su bogatstvom zemlje i njenim živopisnim bojama. Osim toga, sastavni deo ove paleta je i prajmer koji se nanosi na kapak pre boja. Zahvaljući odlično pigmentisanim senkama imate priliku da se igrate kreirajući raznovrsne lookove.

3s 26719

KABUKI ČETKA

Kabuki četka pogodna je za nanošenje pudera u prahu ili rumenila. Njena gusta i ultra mekana vlakna omogućavaju ravnomerno nanošenje proizvoda što je i najvažnije prilikom šminkanja. Četka je malih dimenzija i veoma praktična jer možete da je ponesete svuda sa sobom.

4s 26719

MULTITASKER ČETKA

Drugo ime ove četke je sve u jednom, jer zahvaljući okruglom obliku i specifičnoj gustini vlakana može da se koristi za nanošenje bilo koje vrste pudera – tečnog, kremastog, u prahu. Ujednačava ten, a lice izgleda prirodno.

closeup_1_Product_199912-Sephora-Collection-Classic-Eyeshadow-Brush-08-Default_aa56e2edc5ee7a264153c42eb886122511efa50f_1555914145

ČETKA ZA SENKE

U svakom ženskom neseseru neophodna je bar jedna multifukcionalna četkica za senke koja je pogodna za nanošenje proizvoda duž celog kapka, ali i na određena područja radi senčenja oka. Ova četkica je upravo to.

• Posetite naš Instagram profil @injournal.rs i saznajte detalje giveawayja. Srećno!

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top