Poklanjamo vam dva preparata za čiste i negovane ruke uprkos trenutnim izazovima

U godini koju će po svemu sudeći obeležiti pandemija koronavirusa, redovno pranje i dezinfekcija ruku važniji su nego ikad pre. Dok smo tokom leta imali priliku da se donekle rasteretimo razmišljanja o virusu, prvi hladni dani doneli su nove epidemiološke izazove i podsetili nas da je higijena ruku i dalje jedan od najbitnijih koraka koje možemo da preduzmemo kako bi zaštitili svoje zdravlje.
Mada su čiste ruke apsolutni prioritet, često pranje i dezinfekcija dovode do isušivanja i iritacije kože, pa čak i do pojave ekscema. Ako tome dodamo da su tokom jeseni i zime, ruke konstantno izložene negativnim uticajima iz spoljne sredine, kao što su niske temperature, vetar i prelasci iz toplih prostorija na hladan spoljni vazduh, jasno vam je da će u predstojećem periodu biti izuzetno važno naći balans između pravilne higijene i nege kože.

@darjabarannik

U skladu sa tim, dermo-kozmetički brend La Roche-Posay lansirao je hidroalkoholni gel za čišćenje ruku bez ispiranja, koji je pogodan za sve one situacije u kojima niste u prilici da operete ruke. Efikasna formula, pored etanola – sastojka koji obezbeđuje higijensku efikasnost, sadrži i glicerin, koji deluje umirujuće na kožu i sprečava njeno isušivanje. Mala količina gela više puta u toku dana, posebno nakon rukovanja i dodirivanja predmeta, pomoći će vam da budete zaštićeni i odgovorni tokom svih aktivnosti.

La Roche-Posay hidroalkoholni gel za čišćenje ruku bez ispiranja

Kao idealna dopuna ovom preparatu, svakako je La Roche-Posay Lipikar Xerand krema za obnovu kože ruku, čija se upotreba preporučuje nakon svakog pranja sapunom. Zahvaljujući hidratantnim i obnavljajućim sastojcima, krema obnavlja hidrolipidni sloj i čini kožu elastičnom i mekom, a ujedno štiti ruke od štetnih faktora iz spoljne okoline.

La Roche-Posay Lipikar Xerand krema za obnovu kože ruku

• U saradnji sa brendom La Roche-Posay poklanjamo vam tri seta koji se sastoje od hidroalkoholnog gela za čišćenje ruku bez ispiranja i Lipikar Xerand kreme za obnovu kože ruku. Posetite naš Instagram profil @injournal.rs i saznajte detalje giveawayja. Srećno!

Naslovna fotografija: @darjabarannik
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top