Poklanjamo vam set novih parfema brenda Avon

Povodom 15 godina od lansiranja prvog parfema iz kolekcije TTA (Today Tomorrow Always), brend Avon pripremio je za svoje potrošače dve nove mirisne note. Kreator novog ženskog parfema i toaletne vode za muškarce je čuveni Olivier Cresp, poznat po najluksuznijim svetskim mirisnim kreacijama za high end kuće Thierry Mugler, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Versace…
– Ovog puta inspirisala me je šetnja ljubavnika pariskim ulicama. Oni uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno. Sada, nakon 15 godina, TTA mirisi oličenje su čistih emocija i romanse. Novi miris Celebrate znači sreću, uzbuđenje i sjaj u očima zaljubljenih – rekao je Cresp povodom saradnje s brendom Avon.

1ap TTA Celebrate parfem za nju

TTA Celebrate parfem za žene

Parfemi iz TTA kolekcije najprodavanije su mirisne note brenda Avon. Novi TTA Celebrate parfem za žene miriše na neroli cvet, tuberozu i narandžu koji su okruženi živahnom esencijom limuna i toplom notom benzoina. U muškoj verziji, luksuzni neroli cvet, koji čini srž svih TTA mirisa, pomešan je sa svežim bergamotom i notama lavande, koji su omekšani toplom vanilom i muževnom mahovinom.

2ap TTA Celebrate toaletna voda za njega

TTA Celebrate toaletna voda za muškarce

• U saradnji s brendom Avon poklanjamo vam set novih parfema iz TTA kolekcije. Posetite naš Instagram profil @injournal.rs i saznajte detalje ovog giveawayja. Srećno!

Podeli

Scroll to Top