Posetili smo H&M radnju i pronašli šest odličnih kombinacija za proleće

Kada govorimo o high street brendovima koji su ove sezone ponudili najbolje komade, H&M je na samom vrhu liste. Nedavno smo vam pisali o tome da je prolećna kolekcija ovog brenda inspirisna mitskim ostrvom Hennes i da nudi mnogo mogućnosti za transformaciju ličnog stila, a sada smo posetili njihovu radnju u Knez Mihajlovoj ulici i isprobali nove komade. U našem fokusu našli su se komadi u takozvanim dopaminskim bojama, zatim prolećna odela sa oversized blejzerima i wide-leg pantalonama, koja ćemo moći da nosimo i u formalnim i u opištenim prilikama, ali i tanko pletivo, raskošni cvetovi i 3D detalji. U nastavku pogledajte koje smo komade izabrali i na koji način planiramo da ih kombinujemo.

Dopamine dress

Raskošne boje koje popravljaju raspoloženje jedan su od vodećih trendova i ovog proleća, a mi smo u H&M pronašli veliki broj komada i aksesoara u pastelnim i jarkim bojama. Posebno nam se dopala ova rebrasta bluza u svetlozelenoj boji koju smo iskombinovali sa pink pantalonama, torbicom od tvida i cipelama sa niskom potpeticom.

Boho vibe

Bluza sa reljefnim detaljima u stilu 70-tih jedan je od naših omiljenih komada iz nove kolekcije, i mada postoji mnogo načina na koje možemo da je kombinujemo, ovog puta smo se odlučili za klasične crne pantalone, slingback potpetice i torbicu.

3D detalji

Top sa cvetnim 3D detaljem svakako je jedan od onih komada koji izgledaju znatno skuplje od njihove cene i idealan je za večernje i svečane prilike. Kombinujte ga sa crnim pantalonama ili aktuelnim dugim suknjama, a preko ramena uvek možete da prebacite blejzer.

Cvetna haljina

Ako postoji print koji nas odmah asocira na proleće, to je svakako floral. Bez obzira na trendove, cvetna haljina uvek je poželjna u ženskom ormaru u ovo doba godine, a ovaj model sa prorezima moći ćete da nosite sve do kraja leta. Uz odgovarajuću torbicu i obuću imaćete savršen stajling za svega nekoliko minuta.

Moderna odela

Klasično odelo takođe je potrebno u svakom ženskom ormaru, a mi smo u H&M-u pronašli čak dva odlična modela sa predimenzioniranim blejzerima i pantalonama sa širokim nogavicama. Oba modela idealna su za veliki broj kako dnevnih tako i večetnjih prilika, a pritom ćete uvek moći zasebno da kombinujete i sako i pantalone.

Napomena: Obuća koju možete videti na fotografijama nije dostupna online, ali je možete pronaći u H&M radnjama.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Ana Đorđević, H&M

Podeli

Scroll to Top