Poslovne kombinacije po meri jedne Skandinavke

Poslovne kombinacije jedan su od najzahtevnijih stilskih izazova jer često nije jednostavno ispoštovati sva pravila odevanja, a pritom ostati dosledan sebi i imati outfit koji nije dosadan. Među ženama koje su najbolje savladale lekcije poslovnog odevanja ističu se Skandinavke, koje svojim minimalističkim stilom lako odgovaraju na zahteve koji važe u najvećem broju kompanija. Zahvaljujući Instagramu, poslednjih godina imamo priliku da naučimo mnoge trikove, među kojima je možda najvažniji onaj da kombinacije za posao mogu biti itekako atraktivne.

2funda

Zato smo u potrazi za outfit inspiracijom zavirili na profil poznate danske blogerke Funde Chistophersen, koja s neverovatnom lakoćom i uz pomoć tek neloliko ključnih komada i modnih dodataka gradi upečatljive smart casual outfite. Funda spaja elegantne klasike, ležerne basic modele i nove trendove kako bih stvorila istovremeno elegantne i udobne kombinacije primerene gotovo svakoj poslovnoj sredini. Baš kao što se očekuje od jedne Skandinavke, paleta boja koja se nalazi u njenom ormaru svedena je uglavnom na bež, braon, sive i crne tonove koje se uvek lako uklapaju.

10funda

Njene kombinacije često su monohromatske, ali zato savršeno vlada kombinovanjem aksesoara pomoću kojih izbegava eventualnu monotoniju. Uz nekoliko dovitljivih izbora lako transformiše i najjednostavniju poslovnu kombinaciju, istovremeno zadržavajući njen elegantni izgled i poslovni karakter. Zlatni nakit i upečatljiva torba, recimo, mogu biti pravo osveženje za klasičan blejzer i pantalone, a dobar stilski trik kojim se često služi je i neočekivan izbor cipela. Dozu inspiracije koja će vam svakodnevicu učiniti bar mrvicu jednostavnijom, a jutarnje spremanje bezbolnijim, pronađite u nastavku.

1 funda

3funda

4funda

5funda

6 funda

7funda

8funda

9funda

11funda

12 funda

13funda

14funda

16funda

17funda

18funda

Foto: Instagram (@fundachistophersen)

Podeli

Scroll to Top