Postojani lakovi iz drogerijske ponude koji vas neće izneveriti

Bez obzira na to da li ste sam svoj majstor kada je reč o manikiru ili redovno odlazite u salon i prepuštate se sigurnim rukama profesionalca, verovatno ste bar nekad prinuđeni da, zbog nedostatka vremena ili popunjenih termina, sami nalakirate nokte. Da bi imali besprekorno namazane nokte u kućnim uslovima potrebno je da posvećeno uradite taj posao, pa nije ni čudo što je većina žena frustrirana kada primeti da im je lak oštećen već drugog dana. Postoji nekoliko trikova pomoću kojih manikir može ostati postojan i do sedam dana, a od presudnog značaja je izbor odgovarajuće formule laka za nokte.

Najbolji izbor su lakovi s gel efektom, s kojima će vam nokti izgledati isto kao da ste bili u salonu i uradili gel manikir uz pomoć UV ili LED lampi. Međutim, za razliku od gel lakova za profesionalnu upotrebu, za koje postoji mnogo oprečnih mišljenja o tome da li oštećuju nokatnu ploču, ove formule su potpuno bezbedne i lako se skidaju. Osim toga, danas i u drogerijskoj ponudi možete naći izuzetno postojane opcije za koje ne morate da izdvojite više od nekoliko stotina dinara. Mi smo u nastavku izdvojili naše favorite, a za potpuni efekat obavezno koristite base coat i top coat.

RIMMEL SUPER GEL LINIJA LAKOVA ZA NOKTE

Čuveni britanski beauty brend patentirao je ovu formulu, koja je postojana i do 14 dana. Prilikom lakiranja nije potrebno nanošenje baze, ali je zato oabvezan top coat iz iste linije.

AURA AMAZINGLY RESISTANT LINIJA LAKOVA ZA NOKTE

Ovo je još jedna linija koja sadrži patentiranu formulu plastifikatora, koji stvaraju fleksibilan film na noktima, otporan na pucanje. Sve boje su izuzetno dobro pigmentisane i ne menjaju se vremenom.

MAX FACTOR GEL SHINE GLOSSFINITY LINIJA LAKOVA ZA NOKTE

Ova linija lakova za nokte kreirana je za žene koje su razočarane u postojanost i intezitet boja standardnih lakova. U skladu sa tim, sve nijanse imaju intenzivnu boju i visok sjaj, a ostaju na noktima do sedam dana.

BOURJOIS 1 SECONDE LINIJA LAKOVA ZA NOKTE

Osim što su postojani, ovi lakovi se i veoma brzo suše. Gel tekstura obogaćena je silikonom zbog čega su nokti nakon nanošenja glatki i blistavi. Dodatna prednost je praktična lepezasta četkica koja se prilagođava noktu i omogućava lako nanošenje.

LLUMS LASTING SHINE LINIJA LAKOVA ZA NOKTE

Formula na bazi oligomera omogućava postojanost do šest dana i izgled noktiju kao da ste upravo izašli iz salona. Na raspolaganju je velika paleta boja visokog sjaja koji je postojan sve do uklanjanja laka.

ESSENCE SHINE LAST & GO LINIKA LAKOVA ZA NOKTE

Tri glavne prednosti lakova iz ove linije su: postjanost, intenzivne boje i neverovatan sjaj. Reč je o veganskim formulama koje se brzo suše na noktima, što je njihova dodatna prednost.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @astyleedit
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top