Povratak u sedamdesete uz nove modele Fride Đanini za Gucci

Sam početak Mlan Fashion Week-a obeležila je revija brenda Gucci, a modni sladokusci pohrlili su da vide šta  je ovog puta puta pripremila Frida Đanini, kreativna direktorka ovog brenda. Prikazivanje dugopripremljenih modela pratila je i savršeno uređena pista koja je bila u bordo boji, a iste nijanse bile su i luksuzne pozivnice.

poz p

Kreativna direktorka ovog čuvenog brenda koja sama naglašava da joj je ideja vodilja kada radi da se žene u njenim modelima osećaju samouvereno i seksi ovog puta bila je inspirisana sedamdesetim godinama prošlog veka što čitavoj kolekciji daje jedan ležeraniji ton. Dominiraju komadi od teksasa, zatim modeli u militari stilu i veoma zanimljivi printovi.

Prvi modeli prikazani na reviji bili su u svetlim tonovima, a potom je usledila prava mala ekspolozija boja. Maslinasto zelena, bordo, braon, plava… Sve je upotpunjeno zlatnim dugmadima, kaiševima, maramama i zanimljivim asesoarom. Farmerke u boho stilu, suknje i haljine čija je dužina iznad kolena i zanimljivi prsluci i kimono ogrtači samo su neki od modela. Pogledajte deo kolekcije

2

3

4

6

Podeli

Scroll to Top