Poznati u noćnoj trci gradskim ulicama

Jedinstveno opremljen Nike pop up store, nakon Kopaonika, bio je postavljen i na beogradskom šetalištu, gde je posetiocima uz specijalne svetlosne efekte predstavljena najnovija Flash Pack tehnologija, dizajnirana da pobedi zimu.

1n 261215

Akciji podrške noćnog trčanja pridružili su se i trkači iz Nike+ Running Club-a koji su gradskom trkom od 5 kilometara obeležili najdužu noć i početak zime. Trkači su noseći Flash Pack opremu uspeli da savladaju niske temperature i smanjenu vidljivost i istrče zadatu rutu.

2n 261215

Mnogobrojnim trkačima u noćnoj trci pridružili su se i poznati, među kojima su bili glumci Tamara Dragičević, Aleksandar Radojičić i Vladimir Aleksić, kao i sportisti, košarkaš Luka Mitrović, košarkašica Milica Dabović i fudbaler Marko Grujić.

3n 261215

Nakon uspešno završene trke, Nike zabava nastavljena je u popularnom baru Radionica, u društvu brojnih predstavnika medija i prijatelja Nike brenda, gde je specijalnim bojama obasjana najduža noć. Dobro druženje i odlična atmosfera omogućilii su svim prisutnima da se zagreju i pripreme za predstojeće zimske dane za koje Nike sprema brojne, zanimljive sportske aktivnosti i iznenađenja.

4n 261215

Nike Flash Pack kolekcija, dizajnirana da prkosi zimi, napravljena je od laganih materijala najvišeg kvaliteta, otpornih na hladne vremenske uslove i smanjenu vidljivost, omogućavajući ljubiteljima trčanja da lakše savladaju izazove i budu deo zimske avanture.

5n 261215

Podeli

Scroll to Top