Predlozi blogera kako da ove jeseni nosite šešir

U prošlosti su označavali socijalni status, a danas su šeširi postali glavni asesoar svake stylish devojke. Tek dvadesetih godina prošlog veka ušli su u širu upotrebu, a prethodnih sezona nose ih sve svetske trendseterke. Ako čeznete za modnim detaljem uz koji će vaša odevna kombinacija sigurno biti zapažena, pravi izbor za vas je njegovo visočanstvo – šešir. Ove godine videli smo ih na reviji Ralpha Laurena i mnogih drugih dizajenra, a nosi ih i neprikosnovena ikona stila Victoria Beckham.
Stoga, stylish šešir je must have ove jeseni. Možete ga kombinovati i uz elegantne, ali se još bolje slaže sa casual odevnim kombinacijama kojima daje neophodnu chic notu. Svejedno da li se odlučite za fedora model ili za one sa nešto većim obodom, jednostavne ili sa svedenim ukrasima, nećete pogrešiti.
Najuticajnije modne blogerke današnjice već su izabrale svoje omiljene modele, i svaka ima bar po nekoliko u svom domu. Izdvajamo nekoliko najzanimljivijih outfita „začinjenim“ šeširima i nadamo se da će vas inspirisati.
Pogledajte na koji način ovaj asesoar kombijinuju: Noor De Groot, autorka bloga „Queen of Jet Legs“, Mija Knežević kreatorka digitalne stranice „Mij-a-porter“, Veronicca Ferraro čiji blog nosi naziv „The Fashion Fruit“, britanka Carrie Harwood, autorka „Wishwishwish“ stranice, jedna od najpopularnijih španskih blogerki Priscila Betancor, kreatorke „Myshowroom“ portala. Šešir ove jeseni nosi i domaća blogerka Anastasija Milojević čija stranica „Stashafashion“ je veoma popularna, ali i njene koleginice Gala Gonzalez, autorka „Amula“ i Jessie Chanes, koja ima portal „Seamsfordesire“.


Podeli

Scroll to Top