Predstavljamo tri moćna proizvoda za uklanjanje fleka na licu

Kada se nakon izlaganja suncu tokom leta na moru ili zimi na planinama pojave fleke na vašem licu, ili ukoliko nakon problematičnih bubuljica ne možemo da se rešimo ožiljaka, svaka devojka zna koliko to može biti iritirajuće. Prekrivanje dobrim puderom ili korektorom nije trajno rešenje, a lečenje ovih nepravilnosti na koži može da potraje veoma dugo. Predstavljamo vam tri proizvoda pomoću kojih ćete sigurno prevazići ove probleme na najbolji i najefikasniji način.

La Roche-Posay Pigmentclar SPF 30 Moisturizer

1p fnl 11115

Ova magična krema odlično hidrira kožu i već posle prve upotrebe videćete rezultate. Njen najvažniji efekat je što redovnom upotrebom otklanja tamne mrlje na licu i rešava problem diskoloracije kože. Sadrži je od moćan kompleks sastojaka sa zaštitom od UVA i UVB zraja tako da i štiti kožu od daljeg oštećenja. Vaše lice će brzo upiti ovu kremu sa mat finišom tako da vam lice neće izgledati masno.

Clarins Super Restorative Day Cream

2p fnl 11115

Intenzivna krema sa ekstratom organskog hrungana, stabla koje raste samo na Madagaskaru, obnavlja višestruko kožu. Osim što posvetljuje mrlje nastale od sunca ili bubuljica zadovoljava i druge specifične potrebe vašeg lica ili dekoltea. Koža odmah izgleda svetlije i uglađenije, jer smanjuje bore i sprečava njihov dalji nastanak. Odlično hidrira i neguje lice.

Alchemy Truth Serum

3p fnl 11115

Ovo raskošno i udobno suvo ulje otklanja posledice svih iritacija, perutanja, nezdravog sjaja, proširenih pora, komedona i crvenila na koži. Osim toga uspostavlja balans u količini sebuma i tako kreira promene na vašem licu. Nakon upotrebe, koža je rosna, neodoljivo meka, umirena, čistija i puna volumena, a ten ujednačen. Luksuzna formula ubrzava prirodne procese proizvodnje kolagena i elastina i formiranje novih ćelija.

Podeli

Scroll to Top