Sinoć je predstavljen novi Vichy Liftactiv Retinol Specialist serum, a mi smo bili na licu mesta

Brend Vichy sinoć je okupio veliki broj dermatologa, beauty novinara, poznatih ličnosti i influensera, kako bi predstavio novu anti-age zvezdu svoje Liftactiv linije – Vichy Liftactiv Retinol Specialist serum. Na ekskluzivnom događaju u Beton hali, na kome je dress code bio white elegant, zvanicama je predstavljena učinkovitost novog seruma, koja je ispitana na jednoj od najdugotrajnijih kliničkih studija u trajanju od pet meseci. Rezultati su pokazali značajan napredak u ublažavanju svih znakova starenja kože: od smanjenja vidljivosti bora do povećanja čvrstoće, punoće i glatkoće kože te ujednačavanja tena.

Marija Kilibarda

Serum je nastao u saradnji sa vrhunskim stručnjacima, a o njegovoj učinkovitosti na jučerašnjoj promociji govorile su dr Nevenka Dokmanović, specijalista dermavenerologije i magistar farmacije i specijalista kozmetologije Ana Kovačević, koja radi kao Medical Omnichannel Manager u Vichyju.
– Retinol ima mnogostruka pozitivna dejstva na kožu. Ubrzava ćelijski turn over, odnosno obnovu kože, koja se starenjem usporava, te koža vraća svoj mladalački sjaj i svežinu. Stimuliše i produkciju kolagena, te na taj način dovodi do smanjenja sitnih bora, te povećanja jedrine i elastičnosti. U toku korišćenja retinola dolazi do eksfolijacije kože, što je dodatni stimulans za neokolagenezu. Jedna od čestih primena je uticaj na smanjenje hiperpigmentacija, bilo da su difuzne ili samo u vidu nekoliko flekica na licu – izjavila je doktorka Nevenka Dokmanović.

Nevenka Dokmanović

Moderatorka događaja bila je Marija Kilibarda, koja je i zaštitno lice Liftactiv linije, a među zvanicama su bile i voditeljka Aleksandra Jeftanović, glumica Bojana Ordinačev, influenserke Tašane Korać, Milica Novković, Marija Malić i mnogih drugih.
Nakon oficijalnog dela, gosti su uživali u živoj svirci i legendarnim pop hitovima, a žurka je potrajala do kasnih sati.

Bojana Ordinačev
Aleksandra Dobrić, Tašana Korać, Vesna Jerković i Milica Novaković

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top