Predstavljena kolekcija „Modern Essentials Selected by David Beckham“

Kolekcija „Modern Essentials Selected by David Beckham“ premijerno je predstavljena na ekskluzivnom događaju u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici. Modele koji predstavljaju jedinstvenu fuziju ležerne sportske garderobe i elegantnih formalnih komada, prvi su poneli Marko Grujić, fudbaler FK Crvena Zvezda, glumac Nikola Glišić i pevač Nikola Rokvić. Na gala događaju sa nastupom DJ-a, penušavim vinom i slatkim zalogajima, oni su umesto na crvenom tepihu, garderobu specijalno odabranu za njih i ovu priliku, poneli na improvizovanoj travi, nalik onoj sa fudbalskih terena.

Marko Grujić
Marko Grujić

Komadi koje je za ovu sezonu lično odabrao jedan od najboljih fudbalera svih vremena i modna ikona, zainteresovali su brojne VIP zvanice, među kojima su bili i  glumci Bojan Perić i Slobodan Stefanović, voditelj Andrej Maričić, glumac i maneken Vukota Brajović, stilista Ašok Murti, bivši odbojkaš Edin Škorić, popularni fotograf i reditelj Miloš Nadaždin, zatim vlasnik modne agencije „Click“ Nenad Radujević i mnogi drugi.

Marko Janković sa prijateljem
Marko Janković sa prijateljem

Ova kolekcija nastavak je tradicionalne saradnje između Davida Beckhama i brenda H&M, koja je počela još 2012. godine. Ona predstavlja i jedinstven modni pokret kroz koji Beckham – ikona stila, odabira komade i na taj način inspiriše i oblači milione muškaraca širom sveta.
– Komadi se savršeno nadopunjuju, tako da ne iziskuju mnogo vremena ili premišljanja prilikom kombinovanja. Kada pogledate ove modele, jasno vam je da ih je odabrao neko ko ima besprekoran stil, a aktivan je poput Beckhama – kaže Marko Grujić.

5hm 19216

Oduševljenje kolekcijom nije krio ni Nikola Glišić. On je istakao da muškarci žele da se osećaju slobodno i komotno, bez obzira da li na sebi imaju sportsku ili formalnu garderobu.
– Elegantni komadi često nisu udobni, što sa ovom odećom nije slučaj. Fenomenalno je skrojena. Mogu slobodno da se krećem i uživam – objašnjava Glišić.

Nikola Glišić
Nikola Glišić

Nikola Rokvić, kao najveću prednost kolekcije izdvojio je to što priliči i muškarcima koji imaju i žele da sačuvaju jedinstven stil.
– Od ovih modela je moguće napraviti zaista neočekivane kombinacije, tako da možete da uklopite i više različitih komada i opet izgledate drugačije i u svom fazonu- kaže Rokvić.

Nikola Rokvić
Nikola Rokvić

Nakon premijernog prikazivanja za VIP zvanice, prvi deo kolekcije je u slobodnoj prodaji od 18. februara, a drugi od 10. marta. Ekskluzivni komadi biće dostupni u svim H&M prodavnicama, kao i na zvaničnom sajtu kompanije.

Podeli

Scroll to Top