Predstavljena nova Gucci Cruise kolekcija na Menhetnu

Svi znaju da se novi kreativni direktor modne kuće Gucci, Alessandro Michele jako razlikuje od svoje prethodnice Fride Giannini. To je i dokazao svojom novom cruise kolekcijom za jesen/zimu 2016 koju je prikazao u jednom skladištu na Menhetnu. Pred radoznalim očima urednika najprestižnijih svetskih magazina i klijentima čuvenog brenda, on je napravio pravi spektakl, a modeli su pre dolaska na pistu morali da pređu ulicu i prošetaju nekoliko desetina koraka Njujorkom. Poruka je jasna – Gucci garderoba nosiva je u svakoj prilici!
Akcenat je stavljen na individualnost, a iako Alessandro preferira avangardu, glamur i sjaj karakterističan za čuvenu modnu kuću nije izostao.
– Svako želi biti poseban, a pogotovu žena – kada izađe, želi da se oseća posebno, nema smisla da izgleda kao neka druga – rekao je dizajner u backstage-u.
Njegovi modeli savršen su spoj alternative i glamura, a na prvi pogled izgledaju kao da su kupljeni u nekoj vintage radnji. Mnogi modeli su nosili naočare, a nisu izostali ni drugi asesoari poput pletenih kapa ili finih marama. Prisutni su se složili da Michele voli žene jer je njegova garderova ženstvena tako da dominiraju romantične haljine, mini suknje, zanimljiva odela i kaputi. Prepoznatljivi Gucci potpis nije izostao sa kaiševa tako da će nova kolekcija sigurno zadovoljiti i ukuse starih ljubitelja brenda, ali smo sigurno da će Alessandro uspeti da privuče i mnogo novih kupaca.


Podeli

Scroll to Top