Velikom žurkom u Dorćoleti, sinoć je predstavljena Rabbane H&M kolekcija

Dugoočekivana kolekcija Rabanne H&M sinoć je ekskluzivno predstavljena u beogradskom restoranu Dorćoleta, a događaju je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti iz sveta mode, muzike i filma, kako iz Srbije tako i iz regiona. Ceo događaj je protekao u znaku šljokica, srebra i zlata, u skladu sa glavnom temom ove dizajnerske saradnje.
Nina Janković, Buč Kesidi, Danijela Dimitrovska i Marina Ćosić neke su od poznatih ličnosti koje su među prvima u svetu imale priliku da ponesu novu Rabanne H&M kolekciju, dok su pored njih, na velikoj žurci, prisustvovali i Seka Aleksić, Kristina Radenković, Aleksandra Jeftanović, Ivana Dudić, Matea Milosavljević, Ena Luna i mnogi drugi. Celokupna lokacija pretvorena je u spektakularni disko klub, a živopisni detalji bili su na svakom koraku – od prezentacije kolekcije, foto zone, tematskih koktela do svih ostalih detalja koji su upotpunili ovo jedinstveno iskustvo.

Danijela Dimitrovska
Nina Janković
Buč Kesidi
Kristina Bekvalac

Pored upoznavanja zvanica sa blistavim svetom ove kolaboracije, vrhunac večeri bio je nastup Nataše Bekvalac, koja je izvela svoje najveće hitove u novom disko aranžmanu. Nataša je za ovu priliku odabrala Rabanne H&M ljubičasti komplet, a nakon koncerta koji je atmosferu doveo do usijanja, provod je nastavljen u ritmu najvećih domaćih i stranih disko hitova, koje je puštala DJ Blair Lea.

Kristina Radenković
Seka Aleksić

Inspirisani nasleđem koje Rabanne modna kuća do danas nosi sa sobom, kreativni direktor Julien Dossena i H&M oduševili su publiku kolaboracijom koja briše liniju koja razdvaja retro i futurizam, pomera granice ukusa i na najbolji način oslikava živopisnu prirodu ovog brenda. Težnja za balansom između glamura i svakodnevnog je upravo ono što oslikava ovu kolekciju, koja je poseban akcenat stavila na koncept održivosti.

Rabanne H&M kolekcija se sastoji od ženske i muške odeće, modnih dodataka i kućnog dekora koji predstavljaju posvetu izuzetnosti, šiku i neprikosnovenom dizajnu. Kolekcija će biti dostupna od 9. novembra, u H&M prodavnici, u Knez Mihailovoj ulici, kao i na internet stranici hm.com.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Warp Studio

Podeli

Scroll to Top