Predstavljeni novi modeli Lisca kupaćih kostima

Vreme bezbrižnog uživanja pored mora se vrtoglavo približava. Da biste imali dovoljno izbora šta da obučete na plaži, pobrinula se kompanija Lisca koja je, u Ben Akina White Lounge-u, predstavila novu kolekciju kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca za leto 2015. Raznoliku ponudu kupaćih kostima dopunjuje bogat izbor modnih dodataka za plažu, kao što su haljine, japanke, torbe, peškiri, marame i naravno nezaobilazan komad za ovo leto: kaftan. Liscina ponuda, osim ženskog, uključuje i linije kupaćih kostima za deci i za muškarce.

1p lk 21515

Na događaju koji je bio organizovan za medije, prisustovali su pripadnici skoro svih vodećih magazina i portala u Srbiji, a pridružila nam se i poznata blogerka Branislava Antović. Direktor firme „Lisca“ u Srbiji, gospodin Gorazd Uratnik, upoznao je bliže novinare sa misijom i vizijom kompanije, kao i planovima, s obzirom da Lisca ove godine slavi 60. rođendan.

Gorazd Uratnik, Branislava Antović i Jovana Tomašević
Gorazd Uratnik, Branislava Antović i Jovana Tomašević

Šareni Ben Akiba kokteli i fantastična dekoracija Studija Pjaf, savršeno su se uklopili uz spektar boja iz Liscine kolekcije za predstojeće leto. Uz ritmove muzike idealne za odmor na egzotičnim destinacijama, novinari su mogli da uživaju istražujući nove trendove za plažu. Zabava na plaži se prosto osećala u vazduhu.
Kada je reč o modelima, kupaći kostimi Lisca su elegantni, šareni i opušteni. Linija kupaćih kostima Selection odiše glamuroznim raskošjem, dok su neki modeli obogaćeni Swarovski kristalima. Tokom leta će vas oduševljavati žive morske boje, od različitih nijansi plave do energičnih nijansi roze.

Gorazd Uratnik i Ivana Ćosić
Gorazd Uratnik i Ivana Ćosić

Modeli iz kolekcije Cheek by Lisca su razigrani i savršeni za letnji odmor. Kolekcija je inspirisana savremenom hipijevkom, koja ovog leta osvaja u tirkiznom, žutom i cvetnom kupaćem kostimu. Različiti krojevi će oduševiti sve modne entuzijaste.
Lisca kupaći kostimi za 2015. zadovoljiće očekivanja žena različitih ukusa, veličina i oblika tela, a pojedine serije koje su dizajnirane shodno mix&match sistemu omogućiće još više kombinacija za opušteno i sadržajno leto.

5p lk 21515

4p lk 21515

Podeli

Scroll to Top