Pregled najboljih Black Friday popusta u high street radnjama

Svega nekoliko sati deli nas od najuzbudljivjeg dana za shopping u godini – Black Fridayja. Crni petak odlična je prilika za kupovinu na popustu pre sezonskih sniženja kada se najtraženije stvari brzo rasprodaju i kada nije uvek lako doći do željenih komada u veličini koja nam odgovara. Mada su mnogi brendovi i online shopovi već početkom nedelje objavili listu pogodnosti koje su pripremili za kupce, nekako svi s najvećim uzbuđenjem uvek čekaju popuste u high street radnjama, u kojima se i najveći broj ljudi snabdeva garderobom. Već smo vam pisali o sniženju u Zari, a sada smo napravili listu popusta u drugim popularnim radnjama pristupačnih brendova. Pojedine kuće, poput Stradivariusa ili Pull&Bear, koje imaju opciju online kupovine na našem tržištu, već od većeras počinju s Black Friday akcijom dok će u radnjama ta akcija trajati od sutra. Kakve su popuste pripremili, saznajte u nastavku.

H&M

Švedski gigant H&M u Blak Friday ulazi s generalnim popustom od 20% na čitav asortiman. S obzirom na to da brend nema opciju online kupovine na našem tržištu, sniženje će vas sačekati sutra u svim radnjama ove kuće i biće odlična prilika za kupovinu zimskih jakni i kaputa, pletiva ili obuće.
U nastaku pogledajte nekoliko naših predloga, zajedno sa regularnim cenama, na koje imate popust od 20%.

cena: 7.999 din.

cena: 16.999 din.

Gornji deo,
cena: 4.499 din.
Donji deo,
cena: 4.499 din.

cena: 4.499 din.

cena: 9.999 din.

RESERVED

Isto kao i H&M, i Reserved nudi popust od 20% na čitav asortiman, a s obzirom na to da ni ovaj brend nema opciju online kupovine, sniženje je dostupno samo sutra u njihovim radnjama. Evo i nekoliko predloga za kupovinu.

cena na upit

cena na upit

cena na upit

cena na upit

cena na upit

BERSHKA

Bershka je ove godine pripremila popust na deo kolekcije koji se kreće i do 50%, a s obzirom na to da brend ove sezone ima odličnu ponudu dukseva i trenerica, predlažemo vam da se fokusirate na taj deo ponude. U nastavku vam donosimo nekoliko predloga, zajedno sa strarim cenama, na koje će vam biti uračunat popust.

cena: 2.290 din.

cena: 11.580 din.

cena: 5.980 din.

cena: 8.990 din.

cena: 3.290 din.

STRADIVARIUS

Brend Stradivarius pripremio je popuste do 50% na deo asortimana, koje već sada možete ostvariti u njihovom online shopu dok će od sutra biti dostupni i u radnjama. Pripremili smo vam nekoliko predloga za kupovinu, a na cene koje vidite nije uračunat popust.

cena: 4.990 din.

cena: 4.990 din.

cena: 3.290 din.

cena: 4.990 din.

cena: 4.990 din.

PULL&BEAR

S obzirom na to da i Pull&Bear ima opciju online kupovine kod nas, već u 18h počelo je sniženje za korisnike njihove aplikacije dok ćete od 19h imati priliku da kupujete na popustu preko web shopa. Čitav asortiman ovog puta snižen je 20%, a mi vam u nastavku donosimo nekoliko predloga za shopping.

MANGO

Jedan od najpopularnijih brendova na našem tržištu već godinu dana dostipan je samo online, a ovog puta nudi popust od 30% na čitav asortiman. Sniženje će trajati od sutra pa sve do nedelje, a da biste ostvarili popust potrebno je da ukucate kod BLACK20. U nastavku smo pripremili nekoliko predloga za kupuvinu komada na koje nećete morati da platite carinu. Cene ispod svakog artikla su regularne i na njih imate popust od 30%.

cena: 3.990 din.

cena: 7.990 din.

Gornji deo,
cena: 3.990 din.
Donji deo,
cena: 3.990 din.

cena: 3.990 din.

cena: 3.990 din.

cena: 5.490 din.

cena: 5.490 din.

cena: 5.490 din.

cena: 3.990 din.

Naslovna fotografija: @tamumcpherson, @jen_wonders
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top