Pregled odličnih revija šestog dana Black`n`Easy Fashion Week-a

U hotelu Crowne Plaza šestog dana Black`n`Easy Fashion Week-a posetioci su imali priliku da vide niz odličnih revija etabliranih domaćih dizajnera, ali i studenata i diplomaca. Iz prvog reda pregled novih kolekcija imali su urednici vodećih modnih magazina, kao i brojne javne ličnosti koje vole modu.
Prva revija bila je rezervisana za brend UGG koji je prikazao svoje nove modele, a osim manekenki pistom je prošetala i Sara Jovanović što izazvalo posebno oduševljenje kod publike.

UGG
UGG

Osvedočeni kralj tekstila George Styler nakon velikog uspeha u Velikoj Britaniji gde je po četvrti put izlagao na London Fashion Week-u u okviru platforme Fashion Scout izazvao je posebnu pažnju. Jedinstveni modeli jarkih boja u kojima se oseća spoj balkanskog etna sa stilovima drugih naroda uz fantastičan body paint svima su podigli rapoloženje što je izazvalo prave ovacije publike.


Novu kolekciju prikazala je i Marija Barušić, a potom i Vlada Savić. Njegove modele takođe je prethodno imala priliku da vidi publika u Londonu na reviji Belgrade Fashion Week Showcase koja je dobila odlične kritike. Dizajner je veoma uspešno stvorio likovnu atmosferu u kojoj preovlađuju geometrijski elementi i istraživanje forme sa dominantom u boji. Tako je suprotstavljao osnovne boje sa nebojama, volumen sa ravnim formama, geometriju sa asimetrijom, plise sa novim teksturama, duh Japana sa elementima sporta, a sve u cilju pravljenja nove umetničko-modne slike.


Završnica večeri bila je rezervisana za studente i diplomce sa Visoke tekstilne strukovne škole, Fakulteta za umetnost i dizajn i Accademie del Lussso.

Foto: Facebook/Belgrade Fashion Week

Podeli

Scroll to Top