Premijera u Zagrebu: Film Bićemo prvaci sveta započinje regionalnu turneju

Nakon što su junaci filma „Bićemo prvaci sveta“, reditelja Darka Bajića, a u produkciji “Intermedia Network”, osvojili domaću publiku, otisnuli su se i na hrvatsko tržište. Svečana premijera održana je u sredu uvečeu Cinestar Areni u Zagrebu, a glavni protagonisti bili su prave zvezde večeri. Filmska priča koja evocira uspomene na blistave dane domaće košarke i mnoge košarkaške legende sa naših prostora okupila je veliki broj gostiju iz javnog života Zagreba.
Pred početak projekcije, filmska ekipa iz Srbije i njihove hrvatske kolege, glumci koji su ostvarili uloge u filmu, su se družili sa zainteresovanim novinarima.
Na naklon zagrebačkoj publici iz Beograda su došli reditelj Darko Bajić, producent Dejan Petrović, glumci Strahinja Blažić, Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Stefan Kapičić, Ivana Dudić, Ivana Stančev i deo autorske ekipe filma. Publici su se poklonili hrvatski glumci – Iva Babić, kao glavna ženska uloga, čuvena košarkašica Maja Bedeković, Leon Lučev koji je ostvario izvanrednu ulogu majora Ozne – Štukala, Krešimir Petar Ćosić koji tumači lik svog oca Krešimira Ćosića, Robert Kurbaša i Matko Knešaurek, kao i košarkaška legenda Nikola Plećaš. Domaćini premijere su bili hrvatski koproducenti filma, predstavnici firme „Kinorama“.
Na premijeri je prisustvovao i mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije Perić.

1p bps 25315

Podeli

Scroll to Top