Kulturna preporuka Kaline Kovačević: Pet odličnih pozorišnih predstava

Nova pozorišna sezona je već uveliko počela, a dobro znamo da ne postoji bolji način da provedemo slobodno vreme nego uz kvalitetnu predstavu. Zato smo glumicu Kalinu Kovačević pitali da nam prepuriči komade iz domaćih teatara koje ne smemo propustiti ove sezone. Pogledajte njenih 5 favorita.

1. Velika drama (Narodno pozorište)
Predstava koja se već 13 godina igra na kartu više i za koju se čeka u redu da bi se kupila ulaznica. Reč je o emotivnoj i životnoj priči sa 50 učesnika na sceni.

2. Na dnu (Narodno pozorište)
Drama po delu Maksima Gorkog koja je otvorila ovu sezonu u Narodnom pozorištu. Preporučujem je zbog odlične glumačke ekipe i zanimljivog rediteljskog koncepta.

3. Rodoljupci (Narodno pozorište)
Ovo je komad koji je proglašen za najbolju predstavu u sezoni. Divna glumačka ostvarenja i vrlo hrabra i zanimljiva predstava.

4. Trpele (Beogradsko dramsko pozorište)
Divna predstava koja je na mene ostavila jako veliki utisak. Toliko emocija i surove realnosti nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

5. Sokin i Bosina (Zvezdara teatar)
Ako ste željni smeha do suza, onda je ovo predstava za vas. Sat i po relaksacije i dobrog humora će vam svakako prijati. Volim predstave koje me napune pozitivnom energijom.

Foto: Antenna Group

Podeli

Scroll to Top