Printovi koje uvek volimo: Pet must-have kombinacija

Print volimo bez obzira na godišnje doba, ali nekako sa prvim toplim danima, garderoba zanimljivog printa dobija primat u ormaru svake žene. Čak i one koje vole svedeni način odevanja ne mogu da odole, a da tokom toplih dana ne obuku bar jedan prugasti ili floralni komad. Jer, ko bi mogao da kaže ne svim tim lepim šarenim stvarima.
Odeća sa printom jeste veoma upečatljiva ne možemo je nositi prečesto kao što možemo belu košulju ili crne pantalone, ali zato svakoj odevnoj kombinaciji daje poseban šarm i zavodljivost. Pritom, naš stil postaje jedinstven.
Donosimo vam spisan pet must-have printova koji su uvek aktuelni i koje bi svaka žena trebalo da poseduje bez obzira da li prati trendove.

Foto: Instagram/amolusso
Foto: Instagram/amolusso

#1 Tufne
Bez obzira na veličinu tufni ili na odevni predmet koji ćemo poneti sa ovim printom, one će uvek uneti dozu elegancije u vaš lični stil. Ne morate birati haljine na tufne ako niste ljubitelj ovog printa, možete poneti jednostavnu tufnastu maramu.

Foto: Instagram/oliviapalermo
Foto: Instagram/oliviapalermo

#2 Pruge
Klasični komadi sa prugama su nam uvek potrebni. Vertikalne pruge su uvek odlično rešenje kada želimo da naše telo izgleda vitkije i da istanjimo svoju siluetu. Tokom toplih dana, naročito je popularna mornarska odnosno plavo-bela kombinacija.

Foto: Instagram/tk_wonder
Foto: Instagram/tk_wonder

#3 Crno-bela kombinacija
Crno i belo je večita kombinacija bez koje ne možemo da zamislimo ni jedan ormar. Postoji mnogo različitih printova koji u sebi imaju crnu i belu boju i svi su odlični.

Foto: Instagram/tk_wonder
Foto: Instagram/tk_wonder

#4 Cvetni print
Možete li da zamislite leto, a da ne kupite bar jedan komad cvetnog printa. Čak i najokorelije ljuboteljke svedenog odevanja, imaju bar jednu šarenu haljinu. Ovo je definitivni must-have svake dame.

Foto: Instagram/thestyleofthe day
Foto: Instagram/thestyleofthe day

#5 Animal print
Animal print, a naročito kada su u pitanju leopard ili tigar, postali su gotovo klasika. Oni nikada neće izaći iz mode i jednostavno se mogu kombinovati uz gotovo bilo koju odevnu kombinaciju. Ako ga ne volite na svojoj odeći, sigurno će vam se dopasti na asesoarima.

Podeli

Scroll to Top