Priroda u službi lepote: Priuštite sebi vrhunsku negu

U skladu sa izrekom: „Postoji biljka za svaku bolest“ stvorena je kozmetika AlpStories inspirisana snažnim mirisom planina i mirisom alpskog bilja okupanog suncem. AlpStories proizvodi za kožu i kosu proizvode se u kombinaciji sa bogatim nasleđem alpske tradicije i modernog pristupa. Duga tradicija lekovite moći biljaka i moderan razvoj omogućavaju da se u preparatima nalazi samo najbolje od prirode. Sva ulja ovog brenda su 100 % organskog porekla i zato su odlična za sve tipove kože.
Zavisno od toga kakav je tip vaše kože, možete izabrati odgovarajući proizvod. Tako je ua suvu kožu najbolje bademovo ulje koje zadržava vlagu u kožu tokom celog dana. Arganovo ulje poznato i kao „tečno zlato“ takođe je dobro rešenje jer je bogato vitaminom E, esecijalnim masnim kiselinama i proteinima koji su dobri za održavanje elastičnosti i tonusa kože. S druge strane, osobe sa masnom kožom treba da izaberu ulje lešnika koji će vas sačuvati od prekomernog lučenja sebuma, ali će koža ostati hidrirana. Ako imate kožu sklonu iritacijama, odličan izbor je ulje jojobe koje deluje umirujuće.
Osim što možete izabrati ulje, ali i druge preparate koji odgovaraju vašim potrebama, stručnjaci AlpStories vam mogu pomoći da napravite proizvod koji će u potpunosti biti prilagođeni vama. Putem njihove službene stranice www.alpstories.hr, imaćete ekskluzivnu privilegiju da kreirate soptveno mleko za telo, ulje za masažu, gel za tuširanje, tečni sapun, so za kupku ili ulje za lice. U zavisnosti od tipa vaše kože, životnoj dobi, ali i navikama koje imate, stručnjaci iz AlpStories-a mogu vam napraviti preparat koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.


Foto: Facebook/AlpStories

Podeli

Scroll to Top