Prirodni proizvodi na bazi ruže za negu lica i tela

Davno je poznato da u prirodi leži lek za sve. U skladu sa tim nastao je visokokvalitetni hrvatski kozmetički brend Nikel čije proizvode kreira magistar farmacije Mirjana Brlečić koja se može pohvaliti svetskim zlatnim medaljama za inovativne formule od Azije preko Evrope do SAD-a. Iz laboratorije ovog mnogostruko nagrađivanog brenda izdvojili smo proizvode napravljene na bazi ruže koji bi trebalo da budu sastavni deo nesesera svake žene koja polaže pažnju na svoju negu.
Najdragoceniji proizvod je TONIK ALPSKA RUŽA koji je dobitnik zlatne medalje na svetskoj izložbi inovativnih proizvoda u Americi 2012. godine.

1p rn 1815

Alpska ruža raste na planinskim liticama švajcarskih Alpa, Jure, Pirineja, Apenina. Taj mali, vrlo otporan, razgranati zimzeleni grm, bogat prekrasnim rozim zvonastim cvetićima, građen je da izdrži ekstremne uslove hladnoće, suvoće i intenzivne sunčeve svetlosti i da se odupre ekstremnim klimatskim promjenama. Njeni listovi su debele kutikule za ograničavanje gubitka vode. Dehydrins proteini štite je od dehidracija i smrzavanja, a visoki sadržaj polifenola štiti je od uticaja slobodnih radikala. Ova dragocena biljka koja raste u netaknutoj prirodi Alpa sadrži vrlo aktivne sastojke kako bi izdržala ekstremne uslove i opstala na stenama i snegu:
Zbog toga TONIK ALPSKA RUŽA predstavlja potpuno novi pristup u negi kože. On pruža dubinsku hidrataciju, regeneraciju (lifting delovanje), jačanje vitalnosti i samo-obnavljanje najvrednijih – epidermalnih matičnih ćelija – popravlja DNA i odlaže starenje. Namenjen je za negu lica, vrata i dekoltea.

2p rn 1815

Ukoliko želite da osetite dodatni dašak leta na vašoj koži, Nikel je pripremio i novu EKO liniju takođe na bazi ruže. To su RUŽINA KUPKA 2 u 1 za lice i telo i RUŽIN MASLAC.
RUŽINA KUPKA 2 u 1 za lice i telo predstavlja prirodnu formulu za umivanje, tuširanje ili kupanje koja nežno obavija kožu očaravajućim mirisom latica ruža, ostavljajući je baršunasto mekom. Veoma je efikasna i u otklanjanju make-upa, a može se koristiti i kao blagi šampon za kosu za čitavu porodicu.

3p nr 1815

RUŽIN MASLAc za telo ima božanstvenu teksturu koja se topi pod prstima. Napravljen je bez parabena, parafina i mineralnih ulja… U njemu su samo neodoljivo slatki, 100% prirodni sastojci za blistav sjaj i svilenkasti osećaj na koži. Sadrži ulje divlje ruže, badema, suncokreta, jojobe, avokada i kakao maslac, pa obilje vitamina E štiti, pomlađuje i učvršćuju kožu.

Foto: http://www.nikel.com.hr/

Podeli

Scroll to Top