Proizvod koji čini čuda za vaš ten: Sedam odličnih korektora

Šminkeri su se složili – ukoliko bi morali da izaberu jedan proizvod koji je najdelotvorniji i najneophodniji jednoj ženi, to bi bio korektor. Ovo je proizvod koji čini čuda za našu kožu zahvaljujući kome možemo izgledati sveže i posle neprospavane noći, ali i prilično dobro možemo prekriti sve nepravilnosti na koži. Ono o čemu trebamo da vodimo računa jeste da isti korektor ne može da prekriva podočnjake i akne, odnosno jako je mali broj njih koji se koriste za obe namene. Zato je najbolje da u svom neseseru imate dva korektora. Mi smo izdvojili za vas neke od najboljih.

MAC Studio Finish Concealer

1pp k 29915

Ovo je korektor koji verovatno ima najbolju moć prekrivanja. Toliko je moćan da ga mnogi koriste čak i za privremeno „brisanje“ tetovaže. Odlično će prekriti svaku bubuljicu ili bilo koju drugu nepravilnost na vašem licu, a možete ga koristiti čak i za prekrivanje podočnjaka, jer ne stvara grudvice na tankoj koži oko očiju.

Maybelline Fit me!

2p k 29915

Korektor koji je prvenstveno namenjen za predeo oko očiju. Ima odličnu moć prekrivanja i jako dugo ostaje na licu, iako mu je struktura prilično retka. Prednost ovog proizvoda jeste u izuzetno pristupačnoj ceni, a većina šminkera se slaže da je odličnog kvaliteta.

Bourjois Concealer Stick

3p k 29915

Korektor koji odlično prekriva nesavršenosti, a može se koristiti čak i za maskiranje tamnih podočnjaka. Obogaćen je pigmentima koji reflektuju svetlost tako da ga možete koristiti i kao blag hajlajter. Ima veoma glatku strukturu što je možda i njegova najveća prednost.

Lancome Touche Miracle

4p k 29915

Ovo je sigurno jedan od najboljih korektora za prekrivanje podočnjaka. Četkica znatno olakšava nanošenje, a odlična prekrivna moć sakriće sve tragove vašeg umora. Uz to struktura korektora je takva da se na njemu prelama svetlost, pa vaš pogled čini blistavijim.

Clarins Instant Light Brush-On Perfection

5p k 29915

U sastavu ovog korektora su ovas i hijaluronska kiselina tako da osim što prekriva deluje i negujuće na lice. Kremasta struktura i četkica omogućavaju lako apliciranje, a koristi se za prekrivanje podočnjaka ili čak i kao hajlajter koji možete staviti na vrh jagodica.

Bobbi Brown’s Creamy Concealer

6p k 29915

Ovaj korektor je jedan od najomiljenijih svih svetskih šminkera. Razlog tome je njegova odlična prekrivna moć, ali i kremasta struktura koja blago prijanja uz lice i ostaje postojana jako dugo. Osim toga, ovaj proizvod dolazi u šarokoj paleti boja.

Benefit Cosmetics Erase Paste Brightening Concealer

7p k 29915

Korektor koji ima odličnu prekrivnu moć, a takođe ga možete koristiti i da biste posvetleli predeo oko očiju ili čak kao hajlajter za jagodice. Mnoge beauty blogerke vole ovaj proizvod jer ima nekoliko namena, tako da je veoma praktičan.

Podeli

Scroll to Top