Proizvodi za negu koji su nam potrebni tokom letovanja

Verujemo da ste počeli da se pripremate za letovanje i da već maštate o plažama koje čete posetiti ove godine, bezbrižnim danima na suncu daleko o svakodnevnih obaveza i knjigama koje želite da pročitate dok ste na odmoru. Deset ili petnaest dana provedenih na suncu uvek je okrepljujuće, ali da bi uživanje proteklo bez posledica morate dobro zaštiti lice i telo od štetnih UV zraka. Pravilna nega tokom odmora izuzetno je važna ukoliko želite da imate zdravu kožu, u suprotnom ćete provesti ostatak godine u saniranju štete koju vam je sunce nanelo.

1pl 25619

Dr. Barbara Sturm Sun Drops SPF 50

Kada govorimo o proizvodima koji su vam potrebni na plaži, akcenat je na kremama ili uljima sa zaštitnim faktorom. Jedan od najboljih proizvoda za zaštitu lica koji se mogu naći na našem tržištu je Dr. Barbara Sturm Sun Drops SPF 50, a dosta dobro će vas zaštiti i Eucerin anti-age fluid SPF 50. Ukoliko volite da vam koža bude blistava i dok ste na letovanju Lierac ima odličnu toniranu emulziju sa SPF 50 iz linije Sunissime. Ovaj proizvod odličan je za sve one koji ne vole da nose puder na letovanju, jer prikriva nesavršenosti, a formula je izuzetno lagana.

2lp eucerin anti-age fluid za zastitu od sunca

Eucerin Photoaging Control SPF 50

3lp sumbj9 lp

Lierac Sunissime fluid SPF 50

Podjednako je važno zaštiti i kožu tela, ali i kosu. Obavezno se snabdite sprejevima ili uljima koji štite kosu od sunca, a Schwarzkopf ima sjajan proizvod – Bonacure Oil Miracle Talent 10 Brazilnut Oil. Ovaj bogati tretman neće vas samo štiti od UV zraka već će vam omogućiti da kosu lakše razčešljate kada izađete iz vode, nagraniće je i hidrirati, a uz sve to i odlično miriše.

4lp NIVEA SUN SENSITIVE SUN-ALLERGY PROTECTION SPF 50+ SPREJ

Nivea Sun Sensitive Protect sprej SPF 50+

6lp schwarzkopf-bc-bonacure-oil-miracle-brazilnut-oil-talent-10-100ml

Schwarzkopf Bonacure Oil Miracle Talent 10 Brazilnut Oil

Ako volite preplanuli ten možete poneti i marmeladu za brže tamnjene, a Afrodita ima kvalitetnu Sun Care Natural marmelasu koja je napravljena od prirodnih proizvoda.

5lp AFRODITA SUN CARE NATURAL MARMELADA ZA SUNČANJE

Afrodita Sun Care Natural marmelada

Kada je reč o nezi nakon sunčanja, najvažnije je da dobro hidrirate kožu. Na letovanju je najbolje da se tuširate uljanim kupkama, a nakon izlaska iz kabine obavezno hidrirajte kožu After Sun proizvodima. Odličan preparat nudi brend Dr. Hauschka.

1pl-20619

Eucerin Shower Oil

13lp dr-hauschka

Dr. Hauschka After Sun losion

Posebnu pažnju obratite na hidrataciju lica. Bogata noćna krema se podrazumeva, ali ona nije dovoljna. Na lice obavezno nanesite i serum bogat hijaluronom, kao što je Vichy Mineral 89. Odličan proizvod za dodatnu hidrataciju kože je i “Buffet” + Copper Peptides 1% brenda The Ordinary jer sadrži peptide koji vrše sintezu kolagena. Idealno bi bilo da na svaka tri do četiri dana stavite i masku za lice, a naša preporuka je Origins Drink Up koja instant hidrira kožu.

10lp LIERAC HYDRAGENIST HIDRANTNA KREMA...

Lierac Hzdragenist krema za lice

9lp VICHY MINERAL 89 SERUM ZA LICE...

Vichy Mineral 89 Booster

11lp um-bjut5

The Ordinary “Buffet” + Copper Peptides 1%

12lp drink-up-origins

Origins Drink Up maska za lice

Naslovna fotografija: @matildadjerf, promo
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top