Vreme je za prolećne haljine, pronašli više od 50 odličnih modela za svaki dan

Iako nas od zvaničnog početka proleća dele dve nedelje, kolekcije za novu sezonu odavno su stigle u naše omiljene radnje, a komad koji je tradicionalno zauzeo važno mesto jeste svestrana haljina. Kao savršen izbor za svaku priliku, od neobaveznih odlazaka na kafu preko poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka, haljine i u aktuelnim prolećnim kolekcijama dolaze u bezbroj različitih izdanja. Nama su posebnu pažnju ovog puta privukli praktični modeli u kojima ćemo moći da provedemo dan u kancelariji, a potom i da nastavimo sa drugim aktivnostima. U aktuelnoj ponudi ležernih modela očekivano dominiraju haljine od trikotaže koje volimo prvenstveno zbog činjenice da su jedan od retkih komada koji je istovremeno udoban i ženstven. Naišli smo i na odličnu ponudu košulja-haljina, kako među high street tako i među novitetima dizajnerskih kuća, a nisu izostali ni modeli od aktuelnog teksasa.

Da su praktične haljine odličan izbor za početak proleća odavno nam je jasno, pa će u mesecima koji dolaze biti onaj magični odevni predmet na koji možemo da se oslonimo svaki put kad pomislimo da nemamo šta da obučemo. U skladu s aktuelnim trendovima, svestrane haljine ćemo do kraja marta uglavnom kombinovati sa dubokim čizmama i kaubojkama, a kasnije i sa patikama i mokasinama. Odlično će funkcionisati i u paru sa kaputima i kožnim jaknama, ali i sa blejzerima ili bomber jaknama.
Ako planirate kupovinu novog modela, tu smo da vam olakšamo život jer smo pretražili ponudu najpopularnijih brendova i izdvojili više od 50 odličnih haljina za svaki budžet.

ZARA

H&M

RESERVED

XYZ

GAELLE PARIS,
cena: 23.990 din.
MICHAEL KORS,
cena: 39.990 din.
MICHAEL KORS,
cena: 41.890 din.
RED VALENTINO,
cena: 106.990 din.

REMIX

VERSACE JEANS COUTURE,
cena: 18.294 din.

MIAMAYA

ZAGID & VOLTAIRE,
cena: 36.690 din.

MY THERESA

ISABEL MARANT ÉTOILE,
mytheresa.com
POLO RALPH LAUREN,
mytheresa.com
SPORTMAX,
myrheresa.com
STELLA MCCARTNEY,
mytheresa.com
TORY BURCH,
mytheresa.com
VERONICA BEARD,
mytheresa.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @lucywilliams02, @juliesfi
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top