Prolećno čišćenje organizma: Predlažemo Cold Pressok Detox

Zbog zagađenja vazduha koji udišemo i hemikalija u hrani i vodi koje unosimo, u telu se talože „toksini“, kojih ono mora da se oslobodi sa vremena na vreme. Zato je tu Cold Pressok detoks! S obzirom da je taj negativni uticaj na organizam trajao godinama, potrebno je izvesno vreme da se dovede u red. Ali je to moguće uraditi. Kada se osetite loše, uradite detoks i biće vam bolje. Svi možemo da imamo koristi od čišćenja i obnove organizma. Resetujte se! Evo kako!

1p cp 28315

Cold Pressok detoks je prvi nutricionistički detoks od 100% sirovih i organskih (kad god je to mogucće) hladno ceđenih sokova od povrća i voća koji će zameniti vaše dnevne obroke. Napravljen je da preporodi i alkalizuje vaš organizam, tako da ćete za vreme detoksa našim sokovima u organizam uneti velike količine vitamina, minerala i enzima, koji će se naći u krvotoku već posle 3-5 minuta od konzumiranja. Vaš probavni sistem će se odmarati jer nema procesa varenja čvrste hrane, što omogućava da se energija koja bi se inače koristila za probavu koristi za detoksikaciju, obnovu, jačanje i na kraju ozdravljenje celog tela.
Detoks se preporučuje kod mnogih bolesti jer upravo dozvoljava telu da se odmori i regeneriše. Kao kada vi imate slobodan dan na poslu, zamislite detoks kao slobodan dan dat vašem organizmu. Moramo da naglasimo da je gladovanje nešto potpuno drugo, ovaj detoks je nutricionistički! On vas hrani i ne lišava vas ničega. Dužina detoksa zavisi od toga šta želimo postići.

2p cp 28315

Trodnevni detoks će vas osloboditi od toksina i pročistiće vam krvotok. Petodnevni detoks može započeti proces izgradnje i jačanja imunog sistema, dok desetodnevni detoks zapravo može da spreči zdravstvene probleme i podstakne borbu protiv mogućih degenerativnih bolesti. Neki od klijenata koji se leče od karcinoma su na detoksu neograničeno, dokle god se ne oporave. Preporučuje se da prosečna osoba uradi detoks do 10 dana, a za svaki duži period treba konsultovati nutricionistu ili lekara.

3p cp 28315

Često je pitanje kada je najbolje početi detoks. Svi smo mi različiti ali najbolje je držati se ovih smernica: posle praznika, slava, putovanja, slavlja, stresa, uvek kada se osetimo umorno, ,,teško’’, kada preteramo u hrani ili bilo kojoj vrsti konzumiranja. Sezonski je uvek dobro uraditi makar 3 dana detoksa. Mi preporučujemo minimum od 3 dana mesečno, 7 do 10 dana bi bilo optimalno, moguće je uraditi i 1 dan svake nedelje, kao i 3 dana svake druge nedelje. Važno je naći neku svoju meru jer će tako vaš način života odražavati balans zdravlja i dobrih navika.

4p cp 28315

Cold Pressok detoks metoda će na blagotvoran način osloboditi vaš organizam od štetnih materija, ponovo uspostaviti alkalni balans i normalizovati varenje i metabolizam. Često se dešava da proces čišćenja organizma dovede do simptoma detoksa koji su suviše jaki za „prosečnu“ osobu. Cold Pressok detoks je osmišljen za ljude koji žele da odmore sistem varenja bez prekidanja svakodnevnog tempa života. Nema potrebe kockati se ekstremnim opcijama da bi se osetile blagodeti čišćenja organizma.

5p cp 28315

Neki od efekata koji će se postići detoksikacijom su povećanje energije, gubitak na težini, normalizacija probave, povećanje senzibilnosti, smanjenje upala, poboljšanje metabolizma, jačanje imunog sistema, bolji, lakši i dublji san, oslobađanje toksina iz tela, smanjena potreba za cigaretom, veća osetljivost čula, smanjenje osećaja nadutosti, bolja koncentracija, uspostavljanje alkalnog balansa, poboljšanje mentalnog stanja, smanjenje želje za procesovanom hranom…
Sa iskustvom u detoksu ćete naučiti kako vaš organizam najbolje reaguje. Procesom periodičnog čišćenja organizma sam detoks vremenom postaje sve lakši i lakši a rezultati će biti sve bolji i bolji. Potencijalno najozbiljniji propratni efekat ovog programa jeste da ponovo možete da uđete vaš u omiljeni par „skinny jeansa“.

Podeli

Scroll to Top