Pronašli smo odličnu high street verziju trenutno najpopularnijih sandala

Šta se dobije kada spojimo dečije sandale za igru sa modelima kakve su naše tate nosile 90-tih godina, pa svemu dodamo potrebnu dozu normcorea i malo Chanel magije? Odgovor je jednostavan – trenutno najpopularnije ravne sandale za žene. Chanelov dad model definitivno je pokrenuo čitav trend chunky sandala, koji još od prošlog leta konstantno gledamo svuda oko sebe. Očekivano, chunky sandale istakle su se kao jedan od vodećih modela obuće i ove godine, a najpoželjnije su svakako one koje dolaze sa Chanel potpisom.

@wethepeoplestyle

Po mnogima savršene sandale za letnje kombinacije već su se odavno našle u cipelarniku svake influenserke koja drži do sebe, a karakterišu ih ravne linije, debeli kaiševi i kopčanje na čičak. Iako ovo nije model na kakve smo navikli kada je reč o kući Chanel, svoj pečat brend je dao uvođenjem njihovog prepoznatljivog logotipa.

@valerialipovetsky

Pred početak letnje sezone, Chanel je predstavio popularni model u nekoliko novih boja, a osim u kolekciji ove francuske kuće, dad sandale, koje neodoljivo podsjećaju na njihov model, pronašle su mesto i u brojnim high street kolekcijama. Dok je prošle godine najpopularnija pristupačna verzija nosila potpis brenda Dune London, ovog puta najverniju repliku predstavio je Mango. Baš poput Chanela, Mango je za tople dane pripremio udobne i ravne dad sandale od proštepane tkanine koje imaju kopčanje na čiča i to u nekoliko različitih boja od kojih je trenutno najpopularnija verzija izrađena od jeansa. Cena ovih sandala iznosi samo 5.490 dinara, zbog čega se zalihe često rasprodaju u jako kratkom roku. Srećom, trenutno ih možete pronaći na stanju u Mangovoj online prodavnici.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @_jessicaskye, @leiasfez
Foto: Instagram, Promo

 

Podeli

Scroll to Top