Proslava Kylie Jenner: Kako su se stilizovali članovi najpopularnije porodice?

Najmlađa članica klana Kardashian – Jenner, Kylie napunila je juče 18. godina. Iako se u Americi punoletstvo stiče tek u dvadeset i prvoj, nije izostala spektakularna proslava. Kylie je slavila nekoliko dana, a kao glavni asesoar ponela je novu frizuru. Šarmantna lepotica je za ovu priliku postala plavuša.
Centralno slavlje bilo je u „The Nice Guy-u“, trenutno najpopularnijem mestu za izlaske u Los Anđelesu. Moramo da priznamo da ništa manje nismo očekivali od najpopularnije porodice na svetu. Party je bio odličan povod da se prvi put u javnosti zajedno pojave Kris i Caitlyn Jenner. Najstarija sestra Kourtney pokazala je da joj razvod prija, a Kim je ponosno prošetala svoj trudnički stomak. Ipak, Tyga je rođendanskim poklonom sve zasenio! Poznati reper je svojoj devojci Kylie kupio beli Ferrari 485 Italia vredan čak 320.000 dolara.
A mi smo odlučili da zumiramo stylinge svih članova porodice Kardashian – Jenner. Najpopularnija Kim ponela je usku crnu suknju uz izazovni top koji je otkrivao njeno poprsje. Kourtney je obukla sexy kombinezon sa prorezima, a i Khloe se odlučila za proreze, ali na mini haljini. Kris Jenner je takođe nosila crni kombinezon upotpunjen blejzerom od tila, a Caitlyn crnu usku haljinu.
Kendall je bila najoriginajlnija, ali ništa manje provokativna. Kratki beli top uz crnu suknju sa fluorescentnom trakom koja je imala „bezobrazno“ dubok izrez bacila je u senku sve zvanice. A Kylie je bila jedina koja nije na sebi imala ništa crne boje. Ona je nosila haljinu Nicolasa Jebrana dugih rukava koja je isticala njenu vitku figuru.


Podeli

Scroll to Top