Prsluk i pantalone idealna su kombinacija za kraj leta

Mada su nam lagane haljine po pravilu najbolje prijateljice u ovo doba godine, činjenica je da postoji čitav niz mnogo efektnijih, a u suštini vrlo jednostavnih kombinacija, na koje možemo da se oslonimo u skoro svim prilikama. Tako je jedna od naših omiljenih outfit formula ovog leta kombinacija prsluka inspirisanog muškom modom i laganih pantalona ili farmerica. Reč je trendu koji je inspirisan modom s kraja 90-tih i početkom novog milenijuma, a odlična je opcija za devojke koje vole ležeran stil odevanja, koji se lako prilagođava različitim prilikama.

Ako vam se na prvi pogled čini da je reč o kombinaciji koja ne ostavljaju mnogo prostora za kreativnost, ukoliko skrolujete Instagramom, videćete da nije tako. Krajnji rezultat uglavnom zavisi od toga kakve pantalone izaberete. Ukoliko se odlučite za model sa spuštenim strukom ili jeans, koji ćete pritom upariti sa japankama ili ravnim papučama, dobićete odličnu kombinaciju za svaki dan. S druge strane, ako se opredelite za prsluk i pantalone u kompletu dobićete outfit koji možete nositi i u kancelariji i u slobodno vreme.

Za formalan izgled uvek preko prsluka možete obući i blejzer, a imate opciju i da ispod prsluka ponesete majicu. Naše omiljene insajderke uglavnom su birale majice na bretele, ali nećete pogrešiti ni sa modelima sa kratkim rukavima. U nastavku vam donosimo dodatnu dozu outfit inspiracije, kao i vodič za kupovinu.

SHOPPING VODIČ

H&M,
Prsluk: 3.199 din.
Pantalone: 3.199 din.
H&M,
cena: 3.199 din.
H&M,
cena: 3.199 din.
H&M,
cena: 2.199 din.
H&M,
cena: 3.499 din.
HELMUT LANG,
net-a-porter.com
BOTTEGA VENETA,
net-a-porter.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @anoukyve, @shestyledwhat
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top