Prva kolekcija ruževa Kylie Jenner rasprodata u samo nekoliko sati

Najmlađa članica najpopularnije rialiti porodice na svetu, Kylie Jenner nastavlja da gradi svoje poslovno carstvo. Atraktivna osamnaestogodišnjakinja poznata po intenzivnom, ali uvek savršenom make-upu i naglašenim usnama, juče je lansirala prvu liniju olovki za usne i mat ruževe koja je rasprodata putem interneta za svega nekoliko sati.

3kl 11215

 

Kolekcija „The Kylie Kit“ sastoji se od tri nijansi koje su prilagođene devojkama različitog tena i boje usana, a svaka boja izgleda prirodno, ali upečatljivo. Baš onako, kako voli Kylie.
– Dve duge godine maštala sam o ovom trenutku i veoma sam uzbuđena što konačno mogu da predstavim liniju „The Kylie Kit“ koju sam dizajnirala sa neverovatnim timom saradnika – izjavila je Jennerova povodom svoje prve make-up kolekcije.

1kl 11215

Olovke za usne su meke i veoma se lako nanose dok su ruževi tečni, sadrže ulja i neguju usne, iako imaju mat efekat. Ono što je najbolje – dugotrajni su. Kylie je pozvala sve devojke da dele svoje fotografije na Instagramu i koriste hashtag #LipKitByKylie, a zbog velikog interesovanja napravljena je lista čekanja za ove proizvode.

2kl 11215

Foto: Instagram/kyliejenner, lipkitbykylie

Podeli

Scroll to Top