Prva velika filmska uloga: Cara Delevinge u ostvarenju Elizabeth Jagger

Prijateljstvo i poslovna saradnja između članica porodica Delevingne i Jagger, odavno nam je poznato. Ali, Poppy, Cara, Elizabeth i Georgia do sada osvajale samo modnu industriju. Dve najhrabrije devojke iz ovog ženskog klana – Elizabeth i Cara odlučile su da postave nove standarde i na filmu.
Obe su već imale priliku da igraju manje uloge u holivudskim ostvarenjima, ali ovog puta čeka ih „najveći zalogaj do sada“. Naime, najstarija ćerka Jerry Hall i Micka Jaggera odlučila je da producira film koji će se baviti okupacijom Wall Streeta, a glavnu rolu poverila je svojoj prijateljici Cari.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

– Ona je neverovatna glumica, i savršena je za ovaj film. Uloga, kao da je pisana za nju, ali nije bilo tako. Najstresniji deo je napraviti raspored snimanja, jer Cara ima previše obaveza – kaže Elizabeth.
Ona nije želela da precizira kada će snimanje početi i kada gledaoci mogu da očekuju premijeru, ali svakako će biti zanimljivo gledati najmlađu Delevingne sestru kako na velikom platnu protestuje duž glavnih ulica Njujorka.

Podeli

Scroll to Top