Prvi pogled na drugu sezonu serije Emily in Paris

Godinu dana nakon prikazivanja prvih epizoda, serija Emily in Paris dobija svoj nastavak. Druga sezona planetarno popularne serije počeće da se prikazuje na Netflixu 11. novembra, kada ćemo imati priliku da gledamo nove avanture Amerikanke Emily (Lily Collins), koja se zbog posla preselila u Pariz. Ove nedelje objavljene su i prve fotografije novih epizoda koje su očekivano prepune fashion momenata, a otkrivaju i da će se u nastavku pojaviti nekoliko novih likova.

Mada nova sezona još nema zvanični sinopsis, za sada je poznato nekoliko intrigantnih detalja. Za početak, ljubavni trougao između glavne junakinje, kuvara Gabriela i njegove devoke Camille se nastavlja, međutim, Emily će upoznati i zanimljivog kolegu na časovima francuskog jezika. Nova sezona imaće 10 epizoda, koje će, kao i do sada, trajati po 30 minuta.

Kao što se svi dobro sećamo, Emily in Paris izazvala je prošle godine pravu lavinu negativnih kritika i komentara, pre svega zbog brojnih stereotipa, ali uprkos mišljenju kritičara, publika je zavolela seriju prvenstveno zbog šarmantne Lily Collins, zatim sjajnih odevnih kombinacija i prelepih kadrova Pariza.

 

Tekst: INJournal magazin
Foto: Instagram (@emilyinparis)

Podeli

Scroll to Top