Prvi pogled na novu liniju odeće Alexe Chung

Britanska modna ikona Alexa Chung osvojila je čitav svet jednostavnim, ali kreativnim stilom, a poslednjih desetak godina jedna je od najfotografisanijih street style zvezda. Atraktivna brineta već je imala veoma uspešne saradnje sa brendovima kao što su Madewell, Superga i Marks & Spencer, a sada je svoj modni talenat iskoristila i za pokretanje sopstvene linije odeće očekivanog naziva Alexachung.

1ac 9517

Prve informacije o njenom novom poslovnom poduhvatu imali smo priliku da čujemo još prošle godine, kada je objavljeno da su komadi sa njenim potpisom inspirisani omiljenim odevnim predmetima koje ima u ormaru. Sada, samo dvadesetak dana pre lansiranja prve kolekcije u Londonu, u trenutno popularnom „see now, buy now“ formatu, na službenoj stranici alexachung.com i društvenim mrežama brenda objavljene su prve fotografije modela.

2ac 9517

3ac 9517

Slike prati i kratki video pod nazivom Alexachung Dressage koji je režirao Lorin Askill uz pomoć Daniella Askilla, reditelja popularnog Siinog spota Chandelier. Kratki film vodi nas u priču inspirisanu bezbrižnim detinjstvom Alexe i donosi nam pogled na belu košulju sa visokom kragnom i savršeni karirani blejzer koji, baš kao što je Alexa obećala, nose preciznost, umeće i odlučnost koja je nju i njen tim vodila u kreiranju istovremeno vrlo lične kolekcije i komada koji će biti estetski privlačni njenoj publici.

Foto: ALEXACHUNG

Podeli

Scroll to Top