Prvi sjaj za usne iz radionice bliznakinja Olsen

One su najpoznatije bliznakinje na svetu. Ashley i Mary-Kate Olsen prvi put su se pred kamerama pojavile još kao bebe u porodičnoj seriji „Full House“ i bile su deo iste sve do kraja TV sage 1995. godine kada su imale osam godina. Pokazale su da još od malih nogu mogu da se nose sa slavom, a u međuvremenu su postale i fashion ikone, pa su glumu zamenile modom.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Svoj brend „The Row“ lansirale su 2006. godine i on spada među omiljene u Americi čemu je mnogo doprineo njihov uvek besprekoran stajling.
Međutim, iz radionice bliznakinji došao je i beauty brend pod nazivom „Elizabeth and James“ čiji su prvi proizvodi bili parfemi „Nirvana Black“ i „Nirvana White“, a sada stižu i sjajevi za usne. Savrašeni glos prema Ashley i Mary-Kate nosi naziv „Nude“ i u bež je nijansi koja na usnama izgleda gotovo prozirno i vrlo prirodno. Nežnog je mirisa vanile i karamele dok je stuktura baršunasta.
Reč je o limitiranoj kolekciji sjajeva koji se mogu kupiti samo u kombinaciji uz parfeme „Nirvana“, ali su privukli veliku pažnju svetske javnosti. Nadamo se da ovo neće biti jedini izlet sestara Olsen u kreiranje beauty proizvoda.

2p

 

Podeli

Scroll to Top