Regionalni influenseri uživali u Tommy Hilfiger vikendu u Splitu

Povodom predstavljanja kolekcije za proleće/leto 2022. brenda Tommy Hilfiger, regionalni influenseri imali su priliku da provedu vikend u Splitu i upoznaju se sa lokalnom kulturom i gastronomijom. Na ovom inspirativnom putovanju bili su blogeri Dunja Jovanić, Erna Saljević, Sandra Mitrović, Magdalena Onjia, Luka Žaja i Nemanja Gašić, fotograf Dušan Petrović i manekenke Elena Dizdar i Lucija Lugomer.
Gosti su odseli u kamenoj vili okruženoj borovima, maslinama i prostranim dvorištem tik uz more, a svaki detalj u njoj bio je pažljivo osmišljen – od lounge zone do zone sa bazenom u kojoj su se odmarali u pauzama između mnogobrojnih aktivnosti. 

Dušan Petrović
Elena Dizdar, Dušan Petrović, Erna Saljević, Dunja Jovanić i Sandra Mitrović

Tokom prvog dana putovanja, influenseri su se otisnuli u istraživanje Hvara, Brača i Paklenih otoka, uživajući u netaknutoj prirodi i pogledu na kristalno bistro more. Popodne na katamaranu iskoristili su za sunčanje u swimwear kolekciji Tommy Hilfiger i lagano zagrevanje za odličan provod tokom vikenda.

Elena Dizdar i Nemanja Gašić
Sandra Mitrović

Dunja Jovanić

Sledeći dan započeo je posetom splitskoj pijaci Pazar, na kojoj su izabrali sveže lokalne namirnice za čas kuvanja sa poznatim kulinarskim majstorom Goranom Mušurom, koji im je u popodnevnim časovima otkrio tajnu pripreme mnogih veganskih i vegetarijanskih specijaliteta. Drugi dan upotpunila je šetnja ulicama starog grada, te večera u jednom od najpoznatijih lokalnih restorana Galerija, smeštenim u samom centru Dioklecijanove palate. Influenseri su za tu priliku nosili upečatljive komade u svetlim bojama iz nove Tommy Hilfiger kolekcije.

Elena Dizdar
Erna Saljević

Poslednji dan putovanja protekao je u znaku posete Tommy Hilfiger radnji u starom gradu gde su gosti imali priliku da izaberu komade za predstojeće leto.

Tekst i foto: Promo

Podeli

Scroll to Top