27 haljina iz Reserveda koje i dalje možete uloviti na velikom sezonskom sniženju

Svejedno da li tražite praktičnu haljinu za svaki dan ili nešto elegantniji model za večernje prilike, na aktuelnom sniženju u Reservedu sigurno ćete naći model po svojoj meri

Jedna od najboljih stvari u vezi sa letom jeste činjenica da uvek možemo da nabacimo lepršavu haljinu i odgovarajuće aksesoare i već imamo outfit za svaku priliku. Osim što nam pružaju mogućnost da u samo jednom komadu dobijemo čitav stajling, svestrane haljine takođe spadaju u odeću u kojoj se osećamo najprijatnije kada temperature prelaze 40 stepeni, a dodatni bonus je činjenica da u njima uvek izgledamo romantično i ženstveno.
Da ne govorimo o tome da odličan izbor haljina tradicionalno možemo da pronađemo u high street radnjama, a aktuelna sezonska sniženja odlična su prilika za kupovinu novog modela po zbilja pristupačnoj ceni. Iako svi brendovi imaju solidnu ponudu ovog komada, nama se ovog leta posebno dopao asortiman poljske kuće Reserved.

Haljine koje možete kupiti na sniženju u Reservedu

Kada govorimo o praktičnim haljinama za leto, poslednjih nekoliko godina pažnju nam često privlače modeli brenda Reserved i to sa razlogom. U ponudi ove modne kuće uvek su prisutni najnoviji trendovi kao što su ove sezone bele, cvetne ili slip haljine, a tu su i vanvremenski klasici poput košulja-haljina. Osim toga, većina modela izrađena je od prirodnih materijala poput pamuka, lana i viskoze koji su najprijatniji za vreme tropskih vrućina, a na aktuelnom letnjem sniženju veliki broj komada možete kupiti na popustu koji se mahom kreće od 20 do 40 odsto.

Bilo da tragate za savršenom haljinom za svaki dan, za modelom koji ćete poneti kada pođete na večeru pored reke ili za multifunkcionalnim krojem za sve prilike, na sezonskom sniženju u Reservedu sigurno ćete naći haljinu po svojoj meri. Mi smo sve snižene modele pregledali i izdvojili 27 favorita koje možete pogledati u nastavku.

INJournal izbor

Tekst: Ivana Nikolić
Naslovna fotografija: @ritamontezuma, @oliviatps
Foto: Instagram, Reserved

Podeli

Scroll to Top