Reserved je lansirao prolećnu kolekciju, a ovo su naši favoriti među novim komadima

Poslednjih nekoliko nedelja u naše omiljene radnje uveliko stižu prolećni komadi, a među brendovima čija je ponuda uvek na našem radaru već neko vreme nalazi se i poljski Reserved. U online shopu ovog brenda i na rafovima radnji juče je stigla prolećna kolekcija koja predstavlja savršen miks aktuelnih trendova i svevremenih komada koji će se zadržti u našim ormarima mnogo duže od jedne sezone. U skladu sa tim, glavno mesto u kolekciji zauzeli su moderni sakoi, zatim matili – kako klasični tako i od veštačke kože, košulje i pantalone različitih krojeva. Ova klasična osnova prošarana je čipkastim kompletima, haljinama i bluzama ukrašenim naborima ili odećom sa cvetnim printom koja je večiti simbol proleća.

Kada je reč o koloritu, očekivano dominiraju crna, bež i prljavo bela boja, a tu su i podjednako neutralne plava, dimljeno roze i nijansa žalfije. Dezeni su svedeni na minimum, tačnije, prisutan je samo cvetni print. S druge strane, imamo tkanine bogate teksture, kao što su čipka, vez, žakard, strukturalni dres ili ažurna trikotaža. Tu su i heklani umetci, pleteni nabori i vezeni akcenti, kao i volani ili prošiveni i ukrasni rubovi.
Sve komade iz nove kolekcije možete pogledati na linku, a mi smo u nastavku izdvojili naše favorite koji su na samo nekoliko klikova udaljeni od vas.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Reserved

Podeli

Scroll to Top