Revija brenda Burberry Prorsum događaj dana na Nedelji mode u Londonu

Četvrti dan Nedelje mode u Londonu definitivno je obeležila revija Burberry Prorsum. Ovaj događaj sa pravom nosi naziv fashion spektakla na kome se okupio sam krem modnog sveta. Ispred staklene prostorije u okviru Kensington Gardens bašte u kojoj tradicionalno Burberry prikazuje svoje kolekcije na London Fashion Week-u okupilo se nekoliko desetina obožavaoca ovog brenda koji nisu imali ulaznicu za reviju samo da bi pozdravili svoje omiljene zvezde.

priprema prostor

Pravu pometnju među okupljenima izazvao je dolazak čuvenog britanskog modnog dua – Kare Delavinj i Kejt Mos.
Nakon što su nedavno zajedno snimile kampanju za My Burberry parfem dve modne ikone zajedno su došle na reviju, a nadahnute reakcijama okupljenih ljubitelja mode demonstrirale su mali runway ispred samog Kensington Gardes-a.

Kara je na reviju došla u elegantnom i seksi Burberry teget odelu, ispod kog nije nosila ništa, a čar njenom look-u dale su patike. Njena starija i iskusnija koleginica izabrala je all black outfit u kombinaciji sa maslinasto-zelenim sandalama.

kara i mos

One su reviju ispratile u društvu Popi Delavinj i pevačice Palome Fejt, ali i čuvenog fotografa Maria Testina sa kojim nisu propustile da naprave selfie fotografiju.

Iako su mnogi očekivali da će Kara biti zvezda ove revije, ona je krunu ovog puta prepustila svojoj dobroj drugarici Suki Voterhaus koja je opravdala sva očekivanja.

suki p

U kolekciji dizajnera Kristofera Bejlija za proleće-leto2015 dominiraju jake boje, a pre svega različite nijanse crvene i zelene. Tu su suknje, jakne, sakoi i neizostavni mantili koji su zaštitni znak ovog brenda.
Pogledajte deo atmosfere sa revije.

prip 2

priprema selfie

revija 2

revija p

Podeli

Scroll to Top