Revija brenda Top Shop Unique na London Fashion Week-u okupila trendsetere

Već sezonama unazad na London Fashion Week-u nastaje prava groznica pred reviju Top Shop Unique. Dizajnerska linija čuvenog britanskog modnog brenda postala je omiljena među svetskim ljubiteljima mode, a naročito kada su u pitanju blogeri koji često nose krpice iz ove linije. Ali, među poklonima ovog jedinstveog dizajna su i najveće trendseterke današnjice koje po pravilu nose komade kreatora za koje je potrebno izdvojiti pozamašnu sumu novca.

kara prip

Ove jeseni dugoočekivanu reviju Top Shop Unique otvorila je Kara Delavinj, najzaposleniji model današnjice. Ona je pred uzbuđenu publiku u svom prvog catwatk-u izašla u sportskoj haljini i sandalama sa platformom koje su bile istog kolorita kao i odevna kombinacija. Nakon što je prikazan kežual deo kolekcije, usledili su nešto elegantniji modeli, a drugi deo revije takođe je predvodila dvadesetdvogodišnja kraljica modnih pisti. Među super modelima koji su učestvovali u ovom šou bila je i Džordan Dan.

Prvim delom kolekcije za proleće-leto 2015 dominirale su bela, crvena i teget boja odnosno boje zastave Ujedinjenog Kraljevstva dok su modeli za veče izrađeni od svetlucavih materijala sa mnogo traka i drugih interesantnih dodataka.

catwack p

U publici nisu izostale selebriti ličnosti. Iz prvog reda reviju su pratile Aleksa Čung, Piksi Geldof, Dejzi Lou i čuvena urednica američkog izdanja mazina Vogue, Ana Vintur. Ovom događaju prisustvovala je i naša najpoznatija modna blogerka Zorana Jovanović.

Kreacije koje su prikazane trećeg dana Nedelje mode opravdali su očekivanja fešionista iz čitavog sveta koji su posmatrali reviju, a Top Shop Unique ostaće brend koji ujedinjuje ljubitelje strit stajla i skupocenih dizajnerskih komada.

Pogledajte najzanimljivije momente iz prvog reda i bekstejdža.

prvi red p

zoranah p

vintur p

bekstejdz p

Podeli

Scroll to Top