Revija koja će se pamtiti: Rihannin spektakl na NYFW-u

Ako ste mislili da se spektakl koji je napravio Kanye West na Nedelji mode u Njujorku ne može prevažići, prevarili ste se! Jer, drugi dan NYFW-a bio je rezervisan za predstavljanje prve Rihannine kolekcije od kada je došla na mesto kreativne direktorke brenda Puma. Šta reći osim: She killed it!

@badgalriri
@badgalriri

Reviju Fenty x Puma obeležio je spektakularni prvi red, supermodeli na pisti, upečatljivi komadi koji su savršena simbioza između Pumine estetike i prepoznatljivog stila muzičke zvezde i beauty look-ovi inspirisani gotikom.

Naomi Campbell (2coutureweek_hcw)
Naomi Campbell (2coutureweek_hcw)

Na pisti smo videli lica poput Gigi i Belle Hadid, Taylor Hill, Stelle Maxwell… A reviju su iz prvog reda pratli svi koji nešto znače u svetu mode i muzike od Naomi Campbell i Anne Wintour do Chris Rocka i Pete Wentz. Počasno mesto zauzeli su Rihannini majka i brat – Mary i Rajad Fenty.

Rihanna sa mamom i bratom (@_rihannapty)
Rihanna sa mamom i bratom (@_rihannapty)

Posebnu poruku podrške na Twitteru, pevačici je nakon revije poslao Kanye West: „Wow the paradigm has shifted, She killed it… everything is changed now!!!! Lil Sis kiiiiiiiilled this sh*t!!!!!!!“

@sampaiokateg
@sampaiokateg

A šta da vam kažemo o novim modelima? Fuzija sportskog look-a i Rihanninog streetwear senzibiliteta dobila je svoje najbolje izdanje. Monohromatke kombinacije, grunge modeli, trenerke, duksevi sa kapuljačom, oversize jakne i kaputi uz provokativnu haljinu na šniranje koju je ponela Bella Hadid, ključ su kolekcije.

@fashionzchick
@fashionzchick

Posebnu pažnju privukla je obuća – od masivnih modela sa platformom do čizmi na pertlanje sa štiklom čiji je sportski dizajn posebno upečatljiv.

@navy_germany
@navy_germany

Ako ste mislili da je u modi sve već viđeno i da se trendovi samo smenjuju, onda obratite pažnju na beauty look-ove. Tamni ruževi i zalizana kosa u kreč beloj boji ipak je nešto novo i sigurno smo da će se narednih dana mnogo pričati o tome.

Rihanna sa Gigi i Bellom Hahid (@usweekly)
Rihanna sa Gigi i Bellom Hahid (@usweekly)

I na kraju, modeli iz prve Fenty x Puma kolekcije moći će da se kupe u septembru širom sveta, a do tada nam ostaje da ih dobro pregledamo i izaberemo svoje omijene komade.

@navy_germany
@navy_germany
@rosiehwphoto
@rosiehwphoto
@benniirada
@benniirada

Naslovna fotografija: @fentybyrihanna

Podeli

Scroll to Top