Rihanna gradi svoje modno carstvo: Pevačica pokreće brend Fenty

Ona je jedna od najpopularnijih pevačica na svetu. I svakako, neoporna modna ikona u pop kulturi. Njena saradnja sa mnogim hihr end modnim kućama kao što su Dior ili Fendi uvek naiđe na odobrenje publike. Kolekcije odeće River Island i linija kozmetike M.A.C sa potpisom njenog imena prodaju se rekordnim tempom, a krajem prošle godine postala je i kreativni direktor brenda Puma. Iako je poznato da za saradnju sa poznatim brendovima dobija mnogo novca, lepotica sa Barbadosa je odlučila da ode i korak dalje. Zato je podnela zahtev za odobrenje njenog vlastitog brenda koji će se zvati „Fenty“.
Za neupućene, brend je dobio naziv po njenom prezimenu, jer je puno ime pop zvezde Robyn Rihanna Fenty.
Rihanna namerava da svoj uticaj ne ograniči samo na modnu industriju već će postojati i kozmetički proizvodi njenog brenda. Tako se na internetu već mogu naći prvi logotipovi i tagovi kao što su „FentyApparel“, „FentyBeauty“, „FentyClothing“, „FentyCosmetics“, „FentyFace“, „FentyIntimates“, „FentyLingerie“, „FentyMakeUp“, „FentyNails“, „FentySwim“, „FentySwimwear“, „FentyCorp“, „Robyn“, “Fenty 88″, „Rhi Rhi“.
Armija njenih fanova sigurno će želeti da poseduje proizvode sa potpisom čuvene Riri, a videćemo da li će muzička zvezda biti uspešna u modnoj kao i u industriji zabave.

Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top