Rihanna i Sarah Jessica Parker kreiraju torbe za Fendi

Dve možda i najveće modne ikone današnjice, pevačica Rihanna i glumica Sarah Jessica Parker još jednom će se oprobati u ulozi dizajnera. Ovog puta njih je angažovao čuveni modni brend Fendi kako bi kreirale svoje modele torbi. I ne samo one, pridružiće im se i glumica Rachel Feinstein, manekenka Jourdan Dunn i blogerka Leandrom Medine, autorka digitalne stranice Man Repeller.
Ovo je odlično marketinški osmišljen potez čelnika italijanske modne kuće kako bi bi proslavili otvorenje svog novog butika na Madison aveniji u Njujorku. Poznati brend zamolio je ovih pet uticajnih žena da kreiraju svaka, prema svom viđenju po jedan model kultne Fendijeve torbice, pod nazivom „3 Baguette“.

1p fsr 17115

Novi dizajn ovog asesoara biće otkriven na ekskluzivnoj koktel zabavi koja će se održavati upravo u njihovoj novootvorenoj prodavnici, a domaćini će biti Karl Lagerfeld, Silvia Venturini Fendi i predsjednik i izvršni direktor kompanije Pietro Beccari.
Torbice će se naći u prodaji do 13. marta, a za to vrijeme moći će da se nabave i putem specijalno za tu priliku kreiranoj internet stranici – launch3baguetteauction.fendi.com koja će biti dostupna već od kraja januara. Sav prihod od prodaje namijenjen je različitim vrstama organizacija koje pokušavaju da nađu rešenje za neke od najvećih bolesti današnjice.

2p fsr 17115

Podeli

Scroll to Top