Rihanna postala kreativni direktor brenda Puma

Pevačica Rihanna postala je kreativni direktor brenda „Puma“.Ona je juče stigla u sedište te kompanije u Nemačkoj gde je potpisala ugovor i imala prvi susret sa dizajnerkim timom. U opisu njenog posla biće nadgledanje stvaranja ženske linije, ali će istovremeno postati i brend ambasador „Pume“.
Nakon što je ugovorila „višegodišnje partnerstvo“ sa kompanijom, Rihanna će najpre učestvovati u stvaranju opreme za fitnes i treninge, ali i na osmišljavanju obuće. Cilj je da muzička zvezda svojim idejama oplemeni klasičan stil „Pume“.
– Potpisivanje ugovora sa Rihannom, fantastičan je korak za „Pumu“. Njen globalni imidž, harizma, individualnost i ambicija čine je savršenim ambasadorom naše marke. Ona je bila naš prirodni izbor – rekao je Bjørn Gulden, izvršni direktor „Pume“.
Ovaj brend u vlasništvu je konglomerata „Kering“ i trenutno prolazi kroz veliki makeover jer ima za cilj da postane glavni konkurent „Adidasa“ i „Nikea“.
Pevačica sa Barbadosa već ima mnogo iskustva u saradnji sa modnim markama, jer je već imala ugovore sa „River Islandom“, „Mac“, „Giorgio Armanijem“, „Balmainom“ i „Guccijem“.

Podeli

Scroll to Top