17.12.2014

Rihanna postala kreativni direktor brenda Puma

Pevačica Rihanna postala je kreativni direktor brenda “Puma”.Ona je juče stigla u sedište te kompanije u Nemačkoj gde je potpisala ugovor i imala prvi susret sa dizajnerkim timom. U opisu njenog posla biće nadgledanje stvaranja ženske linije, ali će istovremeno postati i brend ambasador “Pume”.
Nakon što je ugovorila “višegodišnje partnerstvo” sa kompanijom, Rihanna će najpre učestvovati u stvaranju opreme za fitnes i treninge, ali i na osmišljavanju obuće. Cilj je da muzička zvezda svojim idejama oplemeni klasičan stil “Pume”.
– Potpisivanje ugovora sa Rihannom, fantastičan je korak za “Pumu”. Njen globalni imidž, harizma, individualnost i ambicija čine je savršenim ambasadorom naše marke. Ona je bila naš prirodni izbor – rekao je Bjørn Gulden, izvršni direktor “Pume”.
Ovaj brend u vlasništvu je konglomerata “Kering” i trenutno prolazi kroz veliki makeover jer ima za cilj da postane glavni konkurent “Adidasa” i “Nikea”.
Pevačica sa Barbadosa već ima mnogo iskustva u saradnji sa modnim markama, jer je već imala ugovore sa “River Islandom”, “Mac”, “Giorgio Armanijem”, “Balmainom” i “Guccijem”.

Poslednje vesti
Ne propustite