Rihanna vs Gwyneth Paltrow: čiji outfit vam se čini prikladnijim za „AmfAR Inspiration Gala“

Najveće zvezde današnjice na crvenom tepihu nasle su se lice u lice na Gala večeri „AmfAR Inspiration“ u Njujorku koja je bila posvećena dizajneru Tomu Fordu. Značajna novčana suma koja je te večeri prikupljena za unapređenje lečenja HIV-a nije ni približno privukla pažnju medija koliko toalete koje su prošetale celebrity ličnosti.

Među dva potpuno oprečna outfit-a izabrali smo Rihannu i Gwyneth Paltrow. Pevačica i glumica su se po koloritu možda našle u ulozi anđela i đavolice, ali ako se zagledamo u krojeve njihove odeće uloge su se sigurno pomešale.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Pop zvezda odlučila je da obuče provokativnu belu haljinu slavnog dizajnera koju je predstavio na nedavno održanom „Fashion Week-u“ u Londonu. Reč je o toaleti sa dubokim šlicevima čiji je gornji deo od tila i otkriva gotovo sve osim bradavica koje su prekrivene svetlucavim detaljima, a od njenog zgodnog tela mnogima je zastajao dah na proslavi.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Holivudska glumica otišla je u drugu krajnost i obukla potpuno svedeno crno odelo sa V izrazom koje je takođe dizajnirao slavni Ford. Dobro ukrojene pantalone sa nešto širim nogavicama i klasičan crni sako su joj savršeno pristajali, a nešto dublji dekolte dao je dozu provokacije njenom stalingu.

Čiji izbor odeće vam se više dopada?

Podeli

Scroll to Top