Romantične haljine sa prepoznatljivim potpisom Aleksandre Dojčinović

Hrvatska modna dizajnerka Aleksandra Dojčinović u novoj kolekciji svog brenda Lei Lou koju je predstavila na posljednjem Fashion.hr-u odala je svojevrsnu počast neprevaziđenoj romantici. Ona je svoje poklonike povela na putovanje kroz vreme uz svoju prepoznatljivu estetiku.
U novoj kolekciji prisutan je dašak vintage-a koji dizajnerka nije postigla samo krojevima, nego i svojom, u posljednjih nekoliko sezona omiljenom tkaninom, finom čipkom, koja se ovaj put kombinuje na novi, pomalo dečački način, što u konačnici rezultira romantikom ss distance. Cela priča zaživela je ovih dana u novoj Lei Lou kampanji, u kojoj su u prvom planu dva naoko oprečna devojačka sveta, ali koja se u modnom smislu savršeno nadopunjuju i čiji su rezultat stilske igre bez granica.
Trodimenzionalna čipka, volani i ženstveni krojevi dodatno su razigrani pozlaćenim gumbima i nežnim prorezima za diskretno otkrivanje ženstvenosti koja je dobila tu novu, dečačku dimenziju. U ovoj bajkovitoj kampanji modeli poseduju gotovo anđeosku lepotu, zbog čega haljine u bogatim tonovima bež, crne, ružičaste i crvene dolaze do svog punog izražaja. Modeli agencije Talia Model, Hana Fort Mlakar i Anela Plazonić pozirale su u novim odevnim komadima pred foto-objektivom Maje Kljajić dok su za njihove frizure i šminku bile zadužene Katica Topčić za Kevin Murphy odnosno Žana Kožul.

4p ad 22415

3p ad 22415

2p ad 22415

1p ad 22415

Podeli

Scroll to Top